ΕΛΛΑΔΑ

Πάει Euro ως 4ος ο Σιδηρόπουλος!

Πάει Euro ως 4ος ο Σιδηρόπουλος!
Σιδηρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, θα είναι στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως ενημέρωσε η UEFA την ΕΠΟ.

Η εθνική ομάδα θα απουσιάζει από τα γήπεδα της Γαλλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι στο Euro, το ελληνικό ποδόσφαιρο ωστόσο θα εκπροσωπηθεί από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Ο διεθνής ρέφερι μπορεί να μην είναι στην λίστα των διαιτητών που θα σφυρίξουν σε αγώνες, ωστόσο μαζί με τον Λεοκορώσσο Κουλμπακόφ θα είναι οι δύο διαιτητές που θα χρησιμοποιηθούν ως 4οι στα παιχνίδια.

Τελευταία φορά που η ελληνική διαιτησία είχε συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ήταν το Euro 2008 με τον Κύρο Βασάρα ο οποίος τώρα είναι στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Κύρος Βασάρας, είχε ξεκινήσει ως τέταρτος διαιτητής το 2000 και ο Τάσος Σιδηρόπουλος φαίνεται να βαδίζει στα βήματα του, με στόχο να εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης, όπως είχε επιτύχει ο σημερινός Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο διεθνής ρέφερι εξάλλου, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, την ερχόμενη Πέμπτη 3/3 και επιστρέφει από τιμωρία για την διαιτησία του στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό (1-1), την 21η αγωνιστική. Την 4η αγωνιστική εξάλλου, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί ξανά για το πέναλτι που δεν είχε δώσει στην "'Ένωση" στο 78' στην ανατροπή του Σιμόες από τον Κάτσε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ