ΕΛΛΑΔΑ

"Παράνομη η σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου"

"Παράνομη η σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου"
INTIME SPORTS

Στην αντεπίθεση περνούν Κέρκυρα και Άρης, που κάνουν λόγο για παράνομη σύνθεση του Διαιτητικού που εκδίκασε τις προσφυγές τους. Προσπαθούν να μπλοκάρουν την κλήρωση της Παρασκευής (4/9).

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την Κέρκυρα δεν ήταν θετική. Η προσφυγή της να μην ισχύσει η αποβολή από τη Super League απορρίφθηκε και έτσι μένει στη Football League. Άνθρωποι της ΠΑΕ, ωστόσο, κάνουν λόγο για ένα ακόμα σκάνδαλο, όχι για την απόφαση που πάρθηκε, αλλά για τη σύνθεση της επιτροπής.

Στο άρθρο 2 που αφορά στη σύνθεση-συγκρότηση του Διαιτητικού, τονίζεται πως τα τρία μέλη πρέπει να είναι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργεί. "Στην εκδίκασή μας ήταν ανώτεροι, δηλαδή μας δίκασαν με τον βαθμό του εφέτη και αυτό είναι παράνομο" αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας του νησιού των Φαιάκων.

"Παράνομη η σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου"

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ θα βγάλει ανακοίνωση προκειμένου να τοποθετηθεί και επισήμως για το πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής. Έννομο συμφέρον έχει και ο Άρης, ο οποίος ζητά να παίξει στη Football League, αλλά και η δική του προσφυγή έπεσε στο κενό. Αμφότερες οι ομάδες προσπαθούν να μπλοκάρουν την κλήρωση της Παρασκευής (4/9).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ