ΕΛΛΑΔΑ

Όχι Κοντονή σε Super League για το Κύπελλο

Όχι Κοντονή σε Super League για το Κύπελλο
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Super League ζήτησε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αρνητικός ο υφυπουργός, ενώ την Παρασκευή 11/3 η ΕΠΟ καταθέτει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την απόφαση να αναβληθεί η διοργάνωση.

Στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών τηςSuper League την Τρίτη 8/3 οι περισσότεροι ( ο ΠΑΟΚ είπε "όχι" για παράδειγμα) τάχθηκαν υπέρ της επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα, Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του είχε εκφράσει την σιγουριά του ότι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά συμπληρώνοντας ότι την... σέντρα θα κάνει ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΗSuper Leagueλοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε την Πέμπτη 10/3 επιστολή στον Σταύρο Κοντονή και ζητάει συνάντηση για να συζητήσουν για την απόφαση του να διακόψει τον θεσμό, μετά τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και να του ζητήσουν να την ανακαλέσει. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υφυπουργός αθλητισμού είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μπει σε συζητήσεις με την Λίγκα.

Στο μεταξύ, οι νομικοί με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΠΟ, πήραν ειδική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο ( η αποχή των δικηγόρων είναι σε εξέλιξη τουλάχιστον μέχρι τις 16/3) και την Παρασκευή το πρωί θα καταθέσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτησηακύρωση της απόφασης Κοντονήενώ αν δεν οριστεί δικάσιμος άμεσα τοplan bπροβλέπει ασφαλιστικά μέτρα.

Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να "παγώσουν" την απόφαση ώστε να ορίσουν άμεσα τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αλλά και τους επαναληπτικούς ημιτελικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Ματαιώνεται το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας

Ασφαλιστικά μέτρα για το Κύπελλο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ