ΕΛΛΑΔΑ

Οριστικά στην Δ' Εθνική Βόλος, Καβάλα

Οριστικά στην Δ' Εθνική Βόλος, Καβάλα
INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για την επανεξέταση των φακέλων του και έτσι υποβιβάζονται οριστικά στην Δ' Εθνική

Οριστικά στην Δ' Εθνική (Περιφερειακό πρωτάθλημα) θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην συνεδρίαση της την Πέμπτη (15/9) απέρριψε το αίτημα των ΠΑΕ να επανεξεταστούν οι φάκελοι αδειοδότησης και έτσι υποβιβάζονται.

Επίσης, η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες της Football League λόγω της προσωρινής διαταγής η οποία δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην μεγάλη κατηγορία.

Την Παρασκευή στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η ΓΓΑ και αν γίνει δεκτή, τότε η ΕΕΑ στη νέα της συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ομάδες της Football League.

Αν απορριφθεί τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 14 ομάδες. Οριστικά πάντως, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν θα αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

" Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά, τη σημερινή συνεδρίαση της, απέρριψε το αίτημα των ΠΑΕ, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας για επανεξέταση των φακέλων τους.

Το σκεπτικό της απόφασης θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. για θέματα της αρμοδιότητος της".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ