ΕΛΛΑΔΑ

Ορίστηκαν σε ευρωπαϊκά ματς οι Μάνταλος, Αρετόπουλος, Μήτση

Ορίστηκαν σε ευρωπαϊκά ματς οι Μάνταλος, Αρετόπουλος, Μήτση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τον ορισμό των Μάνταλου, Αρετόπουλου και της Μήτση σε ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Οι ρέφερι ορίστηκαν από την UEFA να σφυρίξουν παιχνίδια για το Youth League που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος για τους Σταύρο Μάνταλο και Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Ευθαλία Μήτση με τη σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ να αναφέρει:

"Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους παρακάτω ορισμούς Ελλήνων διαιτητών σε αγώνες των διοργανώσεών της.

-Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος με βοηθούς διαιτητές τους Λάζαρο Δημητριάδη και Παναγιώτη Μεσσήνη ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα APOEL FC Youth-AS Roma Youth (28/9/2016) για τη φάση των ομίλων του UEFA Youth League 2016-2017.

-Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ηλία Αλεξέα και Ευθύμιο Κουρεντά ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Maccabi Haifa FC Youth-FC Shakhtyor Soligorsk Youth (5/10/2016) για τη φάση των ομίλων του UEFA Youth League 2016-2017.

-Η διαιτητής Ευθαλία Μήτση με βοηθούς διαιτητές τις Χρυσούλα Κουρομπύλια και Μαρία Κουπαράνη ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Chelsea LFC-Wolfsburg (5/10/2016) για τη φάση των 32 του UEFA Champions League Γυναικών 2016-2017".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ