ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδός έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή στη Φθιώτιδα

Οπαδός έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή στη Φθιώτιδα

Άλλη μια σελίδα, όσον αφορά στη βία που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο, γράφτηκε στη Φθιώτιδα με οπαδό να εισβάλει στο γήπεδο της Τιθορέας και να χτυπά ποδοσφαιριστή, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Η αναμέτρηση του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας με τον Ελατειακό, για το τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας, αμαυρώθηκε την εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεσή του στον ποδοσφαιριστή της πρώτης, Άλεξ Νάστου.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο τοπικό νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η επίθεση του οπαδού στον ποδοσφαιριστή έγινε στο 79ο λεπτό, με το διαιτητή να διακόπτει την αναμέτρηση αμέσως και οριστικά.

Οπαδός έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή στη Φθιώτιδα

Η ομάδα του ποδοσφαιριστή εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το συμβάν:

"Δυστυχώς σήμερα κάποιοι φίλαθλοι γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.. Δυστυχώς κάποιοι φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών... Και όλων αυτών των ανθρώπων που ιδρώνουν και τρέχουν κοντά στις ομάδες... Το μυαλό μας αυτή την στιγμή είναι στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άλεξ Νάστου. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με όλους αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.... Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας περαστικά και σύντομα κοντά μας".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ