ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων του Σαββάτου (13/2).

Πολλά τα αθλητικά γεγονότα και αυτό το Σάββατο (13/2). Ο Sport24 Radio 103.3 ήταν μέσα στις εξελίξεις και σας μετέφερε όλα όσα συνέβησαν στα γήπεδα της Ελλάδας κι όχι μόνο.

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (Πλατανιάς)

Για την εκτός έδρας νίκη του Πλατανιά με 2-0 επί του Πανθρακικού: “Μετά από αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να είμαστε λίγο πιο χαλαροί. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά από τη στιγμή που κερδίσαμε τον Πανθρακικό στην έδρα του και έμεινε αρκετούς βαθμούς πίσω από εμάς, αυτό θα μας δώσει ψυχολογία για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να έρθουν κι άλλες νίκες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κοιτάξουμε πιο πάνω. Το έχουμε δείξει με όλες τις ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα και τις έχουμε κοιτάξει στα μάτια. Στις τελευταίες αγωνιστικές δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ και πιστεύαμε ότι είναι θέμα τύχης και συγκυριών. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι έρχεται και το γκολ και δείξαμε ότι πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Με την έλευση του κυρίου Παράσχου άλλαξε η ψυχολογία μας. Μας έλυσε τα πόδια. Αυτό που έχει καταφέρει ο προπονητής μας είναι να μας περάσει τη νοοτροπία του νικητή. Να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδι και να χτυπάμε κάθε αντίπαλο”.

Γιούρι Ζντοβντς (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ επί της Καβάλα με 65-55: “Το πιο σημαντικό ήταν η άμυνα. Δεχθήκαμε 55 πόντους. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερό μας σημείο. Δεν παίξαμε καλή άμυνα. Δεν μας βγήκε κάτι. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Ευτυχώς που το κακό μας δεκάλεπτο ήταν το δεύτερο και όχι το τέταρτο, ώστε να μην μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ελπίζω η Καβάλα να μείνει στην κατηγορία. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή τους. Κάνει πολύ καλή δουλειά μ,ε τον μικρό ρόστερ που έχει και σήμερα είχε έξω τον καλύτερό τους παίκτη. Ελπίζω να επιστρέψουν οι τραυματίες τους, να κάνουν κάποιες νίκες και να παραμείνουν στην κατηγορία. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε ένα είναι ένας μικρός πόλεμος, γι΄ αυτό και αντιδρώ έτσι υπερβολικά. Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε”.

Χριστόφορος Στεφανίδης (Αρκαδικός)

Για την νίκη του Αρκαδικού επί του Κολοσσού με 77-67: “Για εμάς το παιχνίδι ήταν ημιτελικός παραμονής προκειμένου να μπορέσουμε να παίξουμε στα άλλα παιχνίδια, που είναι τελικοί. Το πήραμε και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε πολλούς τελικούς. Ο Κολοσσός είναι ζήτημα αν έχει κάνει μέχρι τώρα δύο κακές εμφανίσεις και γι΄ αυτό αυτή η νίκη έχει μεγάλη σημασία για εμάς, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Προερχόμασταν από ένα μεγάλο σερί ηττών. Τώρα η ομάδα είναι πλήρης, το ρόστερ είναι αυτό που πρέπει και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Επιθετικά, βάλαμε κάποια σουτ που δεν τα είχαμε το προηγούμενο διάστημα, σταματήσαμε και κάποιες επιθέσεις του Κολοσσού και καταφέραμε και πήραμε μια διαφορά που μπορεί να μειώθηκε, αλλά δεν εξαλείφθηκε”.

Χάρης Γιαννόπουλος (ΑΓΟ Ρεθύμνου)

Για τη νίκη του Ρεθύμνου με 94-87 επί του ΠΑΟΚ: «Είναι η πρώτη φετινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, που είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Έχει τραυματισμούς και οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι από το Eurocup και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια ομάδα που δεν παίζει πάντα για να κερδίζει. Κι εμείς ήρθαμε εδώ, κάναμε το καλύτερο φετινός μας παιχνίδι, εκτός έδρας σίγουρα και πήραμε αυτό το ροζ φύλλο αγώνα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε φέτος ένα θέμα με τα ριμπάουντ. Όποτε ελέγχουμε τα ριμπάουντ, μπορούμε να ελέγξουμε και το παιχνίδι, επειδή ο ρυθμός μας είναι πολύ γρήγορος. Αν η αντίπαλη ομάδα κυριαρχεί και παίρνει τα ριμπάουντ δεν μας δίνει την δυνατότητα να τρέξουμε. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι κερδίσαμε σήμερα. Βέβαια ήμασταν και πολύ συγκεντρωμένοι επιθετικά. Γυρνούσαμε την μπάλα και βάλαμε 94 πόντους στον ΠΑΟΚ,απέναντι σε μια ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου”.

Βασίλης Σίμτσακ (Άρης)

Για την νίκη του Άρη 84-68 επί των Τρικάλων: “Πάντα είναι σημαντική η επιστροφή σε μια πόλη που έχεις περάσει ωραία. Στο παιχνίδι ήμασταν μέτριοι στο πρώτο δεκάλεπτο, ειδικά στην άμυνα. Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε και πιέσαμε τους αντιπάλους. Όταν πήραμε μια διαφορά, την κρατήσαμε καθ” όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε το αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα είναι μία από τις ομάδες που παλεύουν για την κατηγορία και είναι στον σωστό δρόμο. Έχει μία έδρα που μπορεί να πιέσει τον αντίπαλο και να κάνει την διαφορά. Εκεί πρέπει να ποντάρει. Να πάρει τα εντός έδρας ματς και να ξεκλέψει 1-2 εκτός έδρας,αν μπορεί. Στόχος στο πρωτάθλημα είναι η τρίτη θέση. Ο βασικός μας αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε όλατ αεκτός έδρας παιχνίδια και στα πλέι οφ να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Ντάρελ Χάρις (Κόροιβος)

Για την νίκη του Κόροιβου επί της Κηφισιάς με 87-77: “Παίξαμε συγκεντρωμένοι και με πολλή ενέργεια από την αρχή. Αυτό μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν ένα βήμα στο μονοπάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να δούμε που θα φτάσουμε”.













TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ