ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Τι δήλωσαν Καλί, Ευαγγέλου, Καραντασιάδης και Αναστασόπουλος.

Ο Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας σε Super League και Football League. Ο Σιρίλ Καλί της Βέροιας, ο Ηλίας Ευαγγέλου του Αστέρα, ο Άγγελος Καραντασιάδης του Αχαρναϊκού και ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος της Σπάρτης είπαν:

Σιρίλ Καλί (Βέροια) - Για την ισοπαλία 0-0 της Βέροια με τον Πλατανιά: "Εμείς ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Δεν είχαμε και 4 από τους βασικούς μας παίκτες. Δείξαμε όμως ότι όλα μπορούν να γίνουν και ότι έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ. Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή κάποιοι από τους παίκτες μας έπαιξαν απρόσμενα καλά. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μην χάσεις. Αυτό το καταφέραμε σήμερα. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι ότι πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Ηλίας Ευαγγέλου (Αστέρας Τρίπολης) - Για την νίκη 1-0 του Αστέρα Τρίπολης επί του Λεβαδειακού: "Ήρθε λίγο δύσκολ αυτή τη νίκη, επειδή μετά το γκολ ο αντίπαλος μας κυνήγησε. Ήμασταν όμως ψύχραιμοι και πιστεύω ότι αξίζαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τα Γιάννενα, το οποίο για εμάς είναι ένας τελικός. Θέλουμε και από αυτό το μας το τρίποντο, για να ανέβουμε βαθμολογικά και να πάμε εκεί που αξίζουμε. Ήταν δύσκολο για εμένα το ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έπαιξα δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια, αλλά προσπάθησα να δώσω το 100%, παρά την κούραση".

Άγγελος Καραντασιάδης (Αχαρναϊκός) - Για την νίκη 3-0 του Αχαρναϊκού επί της Καλλονής: "Μπήκαμε ενθουσιασμένοι στο παιχνίδι. Περιμέναμε 3 μήνες για το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μπήκαμε και οι δύο ομάδες προσεκτικά στο παιχνίδι, αλλά ο ενθουσιασμός μας και η θέληση για τη νίκη μας ώθησε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς"

Βαγγέλης Αναστασόπουλος (Σπάρτη) - Για την νίκη 2-1 της Σπάρτης επί του Πανθρακικού: "Δουλεύαμε καιρό γι΄ αυτό το παιχνίδι. Η Σπάρτη επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και θέλαμε σε συνδυασμό με ωραίο ποδόσφαιρο να κάνουμε μια καλή επιστροφή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και το γυρίσαμε σε 2-1".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ