ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Sport24 Radio 103.3 μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων του Σαββάτου (22/10) σε Super League, Stoiximan.gr Basket League και πόλο.

Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος):

Για την ισοπαλία 0-0 του Πανιωνίου με την ΑΕΚ: “Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε έστω έναν βαθμό. Προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε . Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, πρώτα το κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα. Παλεύουμε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Όλοι δίνουμε το 100% και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Στόχος μας είναι να είμαστε πάλι μέσα στις πέντε πρώτες ομάδες”.

Για το ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων: “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βελτιώνομαι και πιστεύω ότι τα καταφέρνω. Αυτό προσπαθώ σε κάθε αγώνα, ώστε να μπορώ να βοηθάω και την ομάδα”.

Για το ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο Μίκαελ Σκίμπε: “Είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες να τους παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είναι ένα όνειρο για μένα η Εθνική ανδρών και ελπίζω μέσα από τη δουλειά μου να το πραγματοποιήσω”.

Για το ότι ο Πανιώνιος στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες: “Όλος ο κόσμος στην Ελλάδα λέει ότι πρέπει να παίζουν Έλληνες παίκτες. Ο Πανιώνιος το κάνει αυτό. Οι 7 από τους 11 είναι Έλληνες. Αυτό είναι φοβερό και χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα”.

Σπύρος Σπίνουλας (Κέρκυρα)

Για την νίκη της Κέρκυρας με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης: “Σημαίνει πολλά για εμάς αυτή η νίκη. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στο ματς με τον Παναιτωλικό. Δουλέψαμε στην προπόνηση, δείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Μιλήσαμε στις προπονήσεις, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί και αυτό βγήκε σήμερα στο γήπεδο”.

Χρήστος Λισγάρας (Ξάνθη)

Για την εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης με 1-0 επί του Πλατανιά: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, επειδή τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Δε ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Είχαμε νέα παιδιά στην ομάδα και θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, τα οποία ωστόσο δεν μας βγήκαν. Πιστεύω ότι τώρα είμαστε σε καλό δρόμο”.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ΠΑΟΚ)

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με 66-62 επί του Άρη: “ Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, πήραμε την μπάλα κοντά στο καλάθι και εκμεταλλευτήκαμε τα ριμπάουντ. Δεν αφήσαμε τον Άρη να τρέξει όσο μπορεί, επειδή ξέραμε ότι είναι φοβερός στο ανοιχτό γήπεδο. Πήγαμε όλοι στα ριμπάουντ , ακόμη και οι κοντοί μας παίκτες και αυτό ήταν που μας κράτησε στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν το φαβορί. Έχουμε ακόμη διάφορα θέματα να λύσουμε. Έχουμε Αμερικάνους, που δεν έχουν εμπειρία στην Ευρώπη και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους βάλουμε στο παιχνίδι.

Αυτό μας έχει κοστίσει σε κάποια παιχνίδι. Υπάρχει διάθεση για δουλειά και για βελτίωση. Πριν από τρεις μέρες χάσαμε ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας και σήμερα αντιδράσαμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας που έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Είναι μια νίκη ψυχολογίας και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη στην έδρα του αντιπάλου, κ ενώ ταξιδεύαμε πριν δυο μέρες, δεν προπονηθήκαμε και προερχόμασταν από ένα παιχνίδι που πήγε σε τρεις παρατάσεις. Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και διαχειριστήκαμε την κούραση και το άγχος. Είμαστε ακόμη μακριά από αυτό που μπορούμε να κάνουμε και γι΄ αυτό έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα”.

Χρήστος Ταπούτος (Δόξα Λευκάδας)

Για τον αγώνα της Δόξας Λευκάδας με τον Ολυμπιακό, που έληξε 95-94 υπέρ των ερυθρόλευκων: “Κάναμε μια υπερπροσπάθεια κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Την κοιτάξαμε στα μάτια και δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι στην λεπτομέρεια. Η ομάδα μου, αν και είμαστε μαζί μόνο έναν μήνα, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα. Αν είμαστε τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια έτσι, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αναφορικά με την παραμονή μας στην κατηγορία”.

Μιχάλης Περράκης (Λαύριο)

Για την νίκη του Λαυρίου με 86-56 επί των Τρικάλων: “ Είναι μια τεράστια νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε και πήραμε και διαφορά που μπορεί να μας εξασφαλίσει σε περίπτωση ισοβαθμίας. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από Δευτέρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Πρέπει όταν κερδίζεις, να δουλεύεις πιο σκληρά απ΄ ότι όταν χάνεις. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο”.

Κώστας Βασιλειάδης (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ με 81-55 επί της Κύμης: “ Παίξαμε αρκετά καλά στην άμυνα. Πιέσαμε από το πρώτο λεπτό και γι΄ αυτό πήραμε διαφορά 20 πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο. Έπαιξαν 10 παίκτες στην πρώτη περίοδο, το οποίο σημαίνει ότι και οι βασικοί και ο πάγκος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη. Ήταν μια εύκολη βραδιά αλλά δουλέψαμε αρκετά γι΄αυτή. Όταν έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια, θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο – αν όχι καλύτερο- για να πάρουμε τα μεγάλα ματς”.

Γιώργος Τσιάρας (Απόλλων Πάτρας)

Για την νίκη του Απόλλωνα Πάτρας με 86-78 επί του Ρεθύμνου: “ Μπράβο στα παιδιά που έβαλαν κρίσιμα σουτ και ουσιαστικά μας έδωσαν τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, με θέληση, πιέσαμε στην άμυνα και έτσι βρήκαμε ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα. Μετά φτιάξαμε το πλάνο μας, παίξαμε με ψυχή και συγκέντρωση και τα καταφέραμε”.

Θοδωρής Βλάχος (Ολυμπιακός – πόλο ανδρών)

Για την νίκη του Ολυμπιακού με 19-5 επί του ΠΑΟΚ: “ Ήταν εύκολη η σημερινή νίκη, όπως δείχνει και το σκορ. Θεωρώ πάντως ότι έπρεπε να δεχθούμε λιγότερα από αυτά τα 5 γκολ, επειδή κάποια από αυτά οφείλονται σε κακή εκτίμηση ορισμένων παικτών μας. Θέλω να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό σήμερα, αλλά θέλω να αγωνιζόμαστε με το ίδιο τρόπο σε όλα τα ματς”.

Άλκηστη Αβραμίδου (Ολυμπιακός – πόλο γυναικών)

Για την νίκη του Ολυμπιακού με 18-4 επί του Εθνικού: “Είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και γι΄ αυτό δεν δώσαμε το 100% αυτού που μπορούμε ως ομάδα. Κάναμε μια καλή αρχή. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά τον αντίπαλό μας και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλά και να έχουμε μια σταθερή πορεία. Εννοείται ότι με χαροποιεί το να παίζω καλά και να σκοράρω, αλλά το πόλο είναι ομαδικό άθλημα και τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από ομαδική προσπάθεια”.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ