ΕΛΛΑΔΑ

Οι έξι νικητές του Coca Cola Cup στην Λάρισα

Οι έξι νικητές του Coca Cola Cup στην Λάρισα
GEORGE KIDONAS

Συναρπαστικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα στο πλαίσιο του τουρνουά Coca Cola Cup και την διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς.

Η πρόκριση των έξι ομάδων στους τελικούς της περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας σφράγισε την παρουσία του Coca-Cola Cup στη Λάρισα, σε μια πολύ εντυπωσιακή όσο και μαζική συμμετοχή. Περισσότεροι απο 1.000 νέοι πήραν μέρος στο κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, με μοναδικές συγκινήσεις.

Οι έξι νικητές του Coca Cola Cup στην Λάρισα
GEORGE KIDONAS

Πολλές από τις ομάδες είχαν εμφανιστεί και πέρσι. Οι “Αλύγιστοι” που έπαιξαν στην κατηγορία 17-19 ετών, πήραν ξανά το εισιτήριο για τους περιφερειακούς τελικούς. Πέρσι είχαν φτάσει μέχρι τους μεγάλους τελικούς στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα που ενσάρκωσε πλήρως το σλόγκαν του Coca-Cola Cup “Όλα για την Μπάλα” ήταν η “Παρτ'ς σβάρνα”! Ταξίδεψε στη Λάρισα από την Καρδίτσα, ενώ το προηγούμενο σαββατοκύριακο, είχε πάρει μέρος και στο τουρνουά των Τρικάλων. Παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε να προκριθεί, σε καμία από τις δυο πόλεις όμως φύγανε και πάλι χαμογελαστοί και γεμάτοι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Οι έξι νικητές του Coca Cola Cup στην Λάρισα
GEORGE KIDONAS

Οι πιο συναρπαστικοί αγώνες έγιναν στην κατηγορία 15-16 ετών, όπου πρωταγωνίστησαν οι τερματοφύλακες με τρομερές αποκρούσεις. Εξ ου και η ανάδειξη σε MVP του γκολκίπερ Νίκου Ισμαήλ. Πολλοί από τους αγώνες, σε αυτή την κατηγορία, κρίθηκαν στα πέναλτι.

Εκτός του Νίκου Ισμαήλ, τον τίτλο του MVP πήραν ακόμη, οι Νίκος Μπενεχούτσος (13-14 ετών), και Αχιλλέας Κακαράντζας (17-19 ετών), που βραβεύτηκαν και με ένα ζευγάρι adidas Χ-17.

Αξιοσημείωτο, επίσης, ήταν το εξαιρετικό κλίμα στο οποίο διεξάχθηκαν όλοι οι αγώνες. Οι διαιτητές του τουρνουά είχαν εύκολο έργο κρατώντας τις κάρτες στο τσεπάκι τους, καθώς δεν παρατηρήθηκε κανείς, ούτε με κίτρινη, ούτε με κόκκινη κάρτα. Οι νικητές ανά κατηγορία:

Κατηγορία 13-14 ετών:
Ντούκια, Θύελλα

Κατηγορία 15-16 ετών:
Τζιβοζ, Μπαρτσελόνα Μαδρίτης

Κατηγορία 17-19 ετών:
Αλύγιστοι, Γιουβέντους

Οι έξι ομάδες πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας, που γίνονται στις 2 Μαΐου

Σταθμεύει στο Βόλο

Το τουρνουά θα σταθμεύσει στο Βόλο για δυο σαββατοκύριακα 12-13 και 18-19 Μαρτίου. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις Volos-Football Land (Φυτόκο, Νέα Ιωνία Βόλου, έναντι τεχνικών σχολών) και αναμένεται και εφέτος κοσμοσυρροή απο νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media:

• FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

• TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

• YOUTUBE : com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ