ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποφάσεις της ΕΕΑ για 22 "ύποπτα" ματς

Οι αποφάσεις της ΕΕΑ για 22 "ύποπτα" ματς
Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΕΑ δεν βρήκε επαρκή στοιχεία για τη χειραγώγηση 22 αγώνων που είχαν κριθεί ως ύποπτα για στοιχηματική απάτη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε τις υποθέσεις 22 παιχνιδιών που ήταν όλα ύποπτα προς χειραγώγηση αλλά έκρινε πως για κανένα απ' αυτά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για τη χειραγώγηση τους έτσι απέρριψε κάθε υπόθεση που είχε προς εξέταση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ αναφέρει:

"1. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής). Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής). Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής). Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

9. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

10. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

13. Ακρόαση ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

14. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

15. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

16. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

17. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

18. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής) Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

19. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής). Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

20. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

21. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

22. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ".

Επίσης εγκρίθηκε και η χορήγηση των μετοχών της Δόξας Δράμας στον Ιωάννη Μπύρο με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"23. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

(α)) Άδεια 69Α
ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017
Μπύρος Ιωάννης 99.99%
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ