ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τσίπρας μίλησε για "παράγκα" στο ποδόσφαιρο

Ο Τσίπρας μίλησε για "παράγκα" στο ποδόσφαιρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε από το βήμα της Βουλής για "παράγκα στο ποδόσφαιρο" στην τοποθέτησή του για τις τηλεοπτικές άδειες αντικρούοντας τους ισχυρισμούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ποδοσφαιρικό "χρώμα" είχε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με τον Έλληνα πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί τον όρο "παράγκα στο ποδόσφαιρο" αναφερόμενος στους ισχυρισμούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κατανομή των τηλεοπτικών αδειών.

"Σε αυτή τη χώρα θα μάθουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους. Μας κατηγορούσατε ότι ο διαγωνισμός έγινε για να πάρει άδεια ο Καλογρίτσας αλλά όταν εκείνος ζήτησε διευκόλυνση έφυγε το επόμενο λεπτό. Τι έχετε να πείτε τώρα; Πάει αυτή η καραμέλα. Μήπως ο Κυριακού, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης είναι ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ ο Αλαφούζος; Όποιος επίδοξος καναλάρχης δεν μπορεί να πληρώσει, θα εκπέσει την επόμενη στιγμή. Είπατε ότι θα γυρίσετε πίσω τα λεφτά από τις τηλεοπτικές άδειες, που τα έχει ανάγκη η ελληνικός λαός Μιλάνε τα κόμματα της Siemens, των υποβρυχίων, του Χριστοφοράκου, του Τσοχατζόπουλου, της παράγκας στο ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ