ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τάσος Κυριάκος στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Τάσος Κυριάκος στον Απόλλωνα Λάρισας
Κυριάκος INTIME SPORTS

Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του επέστρεψε ο Τάσος Κυριάκος. Ο 37χρονος μεσοεπιεθετικός θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λάρισας, που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Τάσος Κυριάκος συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά. Σε ηλικία 37 ετών (είναι γεννημένος στις 14/08/1978 στη Γιάννουλη Λάρισας) αποφάσισε να παίξει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει στην αρχή της σεζόν να παίξει στα Τρίκαλα (Football League), αλλά με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού στη θεσσαλική ομάδα αποχώρησε. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα Λάρισας και πέρασε διαδοχικά από τον Απόλλωνα Λάρισας, την Α.Ε.Λ. και την Καλλιθέα.

Το 2005 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2006 και τελικά κατέληξε στον Άρη το καλοκαίρι του 2006. Για δύο χρονιές αγωνίστηκε με τη φανέλα των "κιτρίνων" και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοφώτιστο στην Α’ Εθνική Αστέρα Τρίπολης, τον Ιανουάριο του 2008. Τον Αύγουστο του 2008, επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στην ομάδα της Α.Ε.Λ.

Το 2009/10 αγωνίστηκε στην Ομόνοιας Λευκωσίας κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα για δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Βόλου και ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Τη σεζόν 2013-14 είχε 7 συμμετοχές με τον Ηρακλή στο πρώτο εξάμηνο ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς πήρε μεταγραφή για τον Πανηλειακό.

Πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με τον Τύρναβο».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ