ΕΛΛΑΔΑ

Ο Συναδινός συνδέει την επίθεση στον Μπουτάρη με συνδέσμους οπαδών

Ο Συναδινός συνδέει την επίθεση στον Μπουτάρη με συνδέσμους οπαδών
MOTIONTEAM

Ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, κάνει λόγο για σύνδεση της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη με συνδέσμους οπαδών και μαχητικά αθλήματα.

Μια άλλη διάσταση στην επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δίνει ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει πως η σύλληψη όσων έκαναν την επίθεση στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων, πιθανότατα να έχει σχέση με συνδέσμους οπαδών και με σχολές μαχητικών αθλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Με την αυτονόητη ταυτοποίηση και σύλληψη των φασιστοειδών που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι και πόσοι από αυτούς έχουν σχέση με ορισμένους "συνδέσμους" οπαδών και με ορισμένες "σχολές" μαχητικών αθλημάτων, της ευρύτερης περιοχής".

Μάλιστα, σε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του και απαντώντας σε κάποιον που του έγραψε ότι ήταν σωστή η παρατήρησή του, ανέφερε: "Μην έχεις απλά εντύπωση, αλλά σχεδόν ... βεβαιότητα. Συγκοινωνούντα δοχεία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ