ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σιμιτζόγλου αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση του Βακάλη

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
Επεισόδια, ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση α' παρατηρητή του εφετινού τελικού Κυπέλλου και προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Νίκου Βακάλη.

Ο παρατηρητής του τελικού Κυπέλου, Νίκος Βακάλης διόρθωσε την αρχική του έκθεση, στην οποία έκανε λόγο για εισβολή και συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ με την ΕΛ.ΑΣ στις 20.44. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, ωστόσο, προχώρησε σε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία ανέφερε ότι δεν υπήρξαν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις μετά την άφιξη των αποστολών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, πάντως, αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση όταν συνέτασσε τη δίωξη στις δύο ομάδες. Με βάση το κατηγορητήριο ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαρύτερη τιμωρία από την Ένωση, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά κλήθηκε και με βάση το άρθρο 15 παρ. 6 του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, εκτιμούν ότι στην απολογία τους θα μετρήσει η έκθεση του Βακάλη, η έκθεση της Αστυνομίας και πως δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο οποιαδήποτε αφαίρεση βαθμών"
Τα τρία σενάρια για τις τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση των επεισοδίων"
Για εκτεταμένα επεισόδια η δίωξη, κινδυνεύει με -6 ο ΠΑΟΚ, με -3 απειλείται η ΑΕΚ
Παρακολουθεί πολλά videos από τα επεισόδια ο Σιμιτζόγλου
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ