ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σαρρής στην Ευελπίδων

Ο Σαρρής στην Ευελπίδων
INTIME SPORTS

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, πέρασε το πρωί της Τετάρτης το κατώφλι του γραφείου του Γιώργου Ανδρεάδη. Ζήτησε αναβολή η πλευρά του Μαρινάκη με το αίτημα να απορρίπτεται.

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή σε θέματα διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (έφτασε γύρω στις 9) ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, αναφορικά με τη φερόμενη "εγκληματική οργάνωση" στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ αντιμετωπίζει κατηγορίες για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Να σημειωθεί πως την Πέμπτη (18/6) αναμένεται να απολογηθεί για την ίδια υπόθεση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο εκ των δικηγόρων του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θανάσης Βαρλάμης, διέψευσε τη φημολογία των τελευταίων ωρών που τον ήθελε να ζητάει εξαίρεση του ανακριτή διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η πλευρά του κ. Μαρινάκη ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Παρασκευή κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Γιώργο Ανδρεάδη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ