ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σα Πίντο έψαχνε τον Φύσσα!

Ο Σα Πίντο έψαχνε τον Φύσσα!
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Τι έλεγε ο Σα Πίντο για τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, στο ταξίδι αστραπή που έκανε την Τετάρτη (24/6) για να απολογηθεί.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο ταξίδι - αστραπή που έκανε την Τετάρτη (24/6) στην Αθήνα για να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη που χειρίζεται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", δεν είχε πολύ χρόνο στην διάθεση του, αν μπορούσε όμως να βρει τον Τάκη Φύσσα θα άλλαζε το πρόγραμμα του!

Ο νυν τεχνικός της Μπελενένσες ρωτούσε αν ήταν εφικτό να συναντήσει τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που στην ένορκη κατάθεση του ανέφερε ότι ο Σα Πίντο του είχε πει πως είχε δεχθεί πιέσεις να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Ναπολεόνι, Κυβρακίδης, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης) στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και "έμπλεξε" τόσο τον Σα Πίντο αλλά και τους Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο (στους οποίους πάντως δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι).

Η συνάντηση τελικά δεν έγινε και ο Ρικάρντο Σα Πίντο εξέφραζε την απορία του. "Ακόμα κι αν έγινε αυτό που κατέθεσε ο Τάκης Φύσας, μπορεί κάποιος να πει ένα τόσο σοβαρό θέμα σε πρόσωπο με το οποίο έχει μιλήσει μόλις 2-3 φορές μαζί του;"

Ο 43χρονος τεχνικός σχολίαζε και το γεγονός ότι ο παράγοντας των "πράσινων" έκανε την ένορκη κατάθεση με αρκετές ημέρες καθυστέρηση μετά τις πιέσεις που, όπως ισχυρίζεται, αναφέρει ότι δέχθηκε. "Πως γίνεται να μαθαίνεις ότι ο βασικός σου ανταγωνιστής στο πρωτάθλημα έχει κάνει κάτι άσχημο και αφήνεις να περάσουν πολλές εβδομάδες για να το καταγγείλεις;" αναρωτιόνταν στον αντιπρόεδρο του Ατρόμητου και δικηγόρο του Βαγγέλη Μπαταγιάννη που τον συνόδευε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ