ΕΛΛΑΔΑ

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλάι του Μόρα

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλάι του Μόρα

Ο Βαγγέλης Μόρας θρηνεί τον χαμό του αδελφού του, Δημήτρη, με την ΕΠΟ, την ΑΕΚ και τη Λάρισα να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Ο αδελφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών, χάνοντας την άνιση μάχη με την καλπάζουσα λευχαιμία. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει την τραγική ψυχολογική του κατάσταση, με την ΕΠΟ, την ΑΕΚ και τη Λάρισα να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον διεθνή αμυντικό για την απώλειά του.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι: "Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μόρα και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος, Δημήτρη Μόρα.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι ο κ. Γκιρτζίκης επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά με τον διεθνή ποδοσφαιριστή".

"Βαγγέλη, είμαστε στο πλευρό του"

Όλες οι ομάδες από τις οποίες πέρασε ο Βαγγέλης Μόρας, έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του διεθνή κεντρικού αμυντικού για την απώλεια του αδελφού του. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η ΑΕΚ. Άλλωστε ο Μόρας όχι μόνο είχε φορέσει για πολλά χρόνια τα κιτρινόμαυρα, αλλά δεν έκρυβε ποτέ τα συναισθήματα για την ομάδα.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της στον Βαγγέλη Μόρα για την απώλεια του αδερφού του, Δημήτρη. Βαγγέλη, είμαστε στο πλευρό σου!", ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον Μόρα. Εξάλλου ο τρόπος που διεθνής αμυντικός έδωσε στο πλάι με τον αδελφό του Δημήτρη την άνιση μάχη με την λευχαιμία τα τελευταία δυο χρόνια, είχε συγκλονίσει.

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Οι οπαδοί, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας συλλυπούμεθα με τον πιο θερμό τρόπο τον Λαρισαίο Διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα και την οικογένειά του για τον θάνατο του αδελφού του Δημήτρη.

Ο αγώνας της οικογενείας σου και ο δικός σου προσωπικά Βαγγέλη θα μας μείνει αξέχαστος και αυτές τις τραγικές στιγμές θέλουμε να μας νιώθετε όλους κοντά σας.ΠΑΕ ΑΕΛ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ