ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 στα Χανιά τον Πλατανιά

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ, Χαντί EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια, σε φιλικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (2/9). Το γκολ της ομάδας του Ηρακλείου ο Γιάννης Ποτουρίδης. Έπαιξαν με τους Χανιώτες οι Δημούτσος - Στόιτσεφ.

Φιλικό με τον πιο έτοιμο Πλατανιά έδωσε το Σάββατο (2/9) ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Ποτουρίδης. Οι Χανιώτες μπορεί να είναι πιο έτοιμοι, έχοντας δώσει δύο αγώνες πρωταθλήματος, αλλά γνώρισαν την ήττα.

Αξιοσημείωτο ότι για τον Πλατανιά έπαιξαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Μίλος Στόιτσεφ και Ελίνι Δημούτσος. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 1ο λεπτό, όταν ο Ντεβέσα έκανε σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Οι Χανιώτες απείλησαν και στο 6', όταν από λανθασμένη απομάκρυνση του Στρέζου, ο Στάμου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αστόχησε. Ο ΟΦΗ κατέγραψε την πρώτη του τελική στο 12'. Μετά απο φάουλ του Χαντί, ο Κουσκουνάς σούταρε πάνω στον Κοκκαλά. Ο Μάνος επιχείρησε νέο σουτ, αλλά το έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 21' ο Μπούντνικ έκανε το σουτ, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 27' οι Ηρακλειώτες ξεδιπλώθηκαν στην αντεπίθεση, ο Ορτέγκα έδωσε στον Χαντί, αλλά αυτός σούταρε εκτός εστίας. Ύστερα από αρκετά λεπτά, στο 37', απείλησε εκ νέου ο Πλατανιάς, όταν ο Παπανικολάου ευνοήθηκε απο τις κόντρες αλλά πλάσαρε άστοχα. Στο 39' νέα σπουδαία ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ορτέγκα συνέκλινε από δεξιά, σούταρε, μπλόκαρε ο κίπερ του Πλατανιά. Δύο ακόμη ευκαιρίες για τους Χανιώτες μέχρι το 45', με Πατράλη (40') και Μπούντνικ - Ντεβέσα (45'). Για τον ΟΦΗ είχε μεσολαβήσει το σουτ του Χαντί από το ύψος της περιοχής, που πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε κοντά στο 0-1 στο 48'. Μετά από σημαντικό λάθος του Ομπερχάουζερ, ο Κουσκουνάς επιχείρησε να τον «κρεμάσει», όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ενσικουλού στο 53' σούταρε άουτ, όπως και ο Δημούτσος ένα λεπτό μετά. Το γκολ που οδήγησε τον ΟΦΗ στην επικράτηση σημειώθηκε στο 86'. Ο Ορτέγκα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ποτουρίδης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Ινδός Σινγκ σούταρε, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε, κρατώντας το 0-1.

* Ο Ενσικουλού υπέστη κάκωση στο γόνατο. Θα κάνει μαγνητική την Τρίτη (5/9).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α'):Koκκαλάς, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Κοροβέσης, Στάμου (32' λ.τ. Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Κρος, Πατράλης, Μπούντνικ, Ντεβέσα, Παπανικολάου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Β'):Ομπερχάουζερ, Ουές, Στάθης, Κρος (58' Σάντο), Πριντέτα, Στανισάβλιεβιτς (70' Σινγκ), Δημούτσος, Στόιτσεφ, Σκουλουδάκης, Ενσικουλού, Γκέζλτσακ.

ΟΦΗ (Α'):Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πορτουλίδης, Μάνος, Κουσκουνάς, Ορτέγκα.

ΟΦΗ (Β'):Στρέζος, Κοιλιάρας (83' Ποτουρίδης), Νάστος, Ζιαμπάρης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Χαντί (68' Παπατόλιος), Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς (68' Oγκμποε).

Photo credits: Eurokonissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ