ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπέος ξαναγυρίζει στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Μπέος ξαναγυρίζει στον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός θα επιστρέψει στα χέρια του Αχιλλέα Μπέου και του Βασίλη Καρρά. Διαβάστε πως θα γίνει αυτό

Στα χέρια των Αχιλλέα Μπέου και Βασίλη Καρρά θα επιστρέψει και πάλι ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος δεν αγωνίζεται την φετινή σεζόν σε κανένα πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα "magnesianews.gr", ο Βασίλης Καρράς είχε παραχωρήσει τις μετοχές του στον Μποτσιβάλη, υπό την αίρεση ότι αν η ομάδα παίξει στην Super League, να ξαναγυρίσουν στον ίδιο. Αυτό δεν έγινε, αλλά τις τελευταίες ημέρες ζήτησε την επιστροφή των μετοχών του o Καρράς, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παυθεί από δικηγόρος της ΠΑΕ ο κ. Χαρμάνης από τον πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη, χωρίς όμως να φέρει το θέμα στο διορισμένο από το Πρωτοδικείο Δ.Σ., το οποίο είχε αποφασίσει την ανάθεση της υπόθεσης δικαίωσης του Ολυμπιακού Βόλου.

Αποτέλεσμα της απόφασης του κ. Μποτσιβάλη είναι η παραίτηση των δυο πρώην Δημάρχων, Αλέκου Βούλγαρη και Κυριάκου Μήτρου, οι οποίοι θα εκδόσουν την Τετάρτη επίσημα και τους λόγους της παραίτησής τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο θα κάνει και ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος της ΠΑΕ, Θεόφιλος Βασιλειάδης.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "magnesianews.gr" πίσω από την υπόθεση αυτή βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος όπως αφήνει να διαρρεύσει, θα αποφυλακιστεί πριν από τα Χριστούγεννα και θέλει να ελέγχει απόλυτα την ομάδα.

Ο κ. Μπέος, παρότι έχει τιμωρηθεί από το Αθλητικό Δικαστήριο με την αποβολή του ισόβια από κάθε τι που αφορά τον αθλητισμό, πιστεύει ότι θα δικαιωθεί και θα πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου πάλι στα χέρια του, φτιάχνοντας μια καινούργια ομάδα.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα διοριστεί νέος δικηγόρος, ο οποίος θα τρέξει την υπόθεση της δικαίωσης του Ολυμπιακού και της αποζημίωσής του με μεγάλα ποσά, λόγω της ζημιάς που υπέστη η ΠΑΕ.

Με αυτά τα χρήματα, ο Μπέος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία μπορεί και του χρόνου να είναι στη Β' Εθνική με αγορά ΑΦΜ και να διεκδικήσει άνοδο στην Super League. Όλα αυτά, βέβαια αν δικαιωθεί ο Αχιλλέας Μπέος και αν αποζημιωθεί η ΠΑΕ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ