ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κουτσοκούμνης διαψεύδει στο Sport24.gr το βέτο Βασάρα για Σαραϊδάρη

Ο Κουτσοκούμνης διαψεύδει στο Sport24.gr το βέτο Βασάρα για Σαραϊδάρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε στο Sport24.gr ο επιτετραμένος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, για τις φήμες που θέλουν τον Κύρο Βασάρα να θέτει βέτο για τον επί χρόνια συνεργάτη του, Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Τα... παλιά τα χρόνια, ο Κύρος Βασάρας ως διαιτητής και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ως βοηθός ήταν αχώριστο διαιτητικό δίδυμο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόσφατα, "ένωσαν" προσωρινά τις δυνάμεις τους για χάρη του "ισπανικού μοντέλου" διαιτησίας, ο πρώτος ως επιδιαιτητής της επιτροπής ορισμού και ο δεύτερος ως μέλος.

Τώρα, ορισμένα δημοσιεύματα θέλουν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Κύρο Βασάρα, να θέτει βέτο για να μην προσληφθεί ο Δημήτρης Σαραϊδάρης στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, παρά τη θετική εισήγηση του αρχιδιαιτητή Σταύρου Τριτσώνη και του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, που είναι ο υπεύθυνος για την στελέχωση της Επιτροπής, διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια. "Κανένας δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στις επιλογές μας" τόνισε στο Sport24.gr, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Στο ίδιο μήκος και ο Κύρος Βασάρας ο οποίος δήλωσε άγνοια από το Βέλγιο όπου βρίσκεται και την Πέμπτη θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Γκενκ - Ράπιντ Βιέννης για το Europa League.

Να σημειωθεί ότι ο επιτετραμμένος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, θα είναι στην Ελλάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη για το συνέδριο UEFA KISS Marketing & Awards 2016. Μάλιστα, είχε συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ ενώ θα έχει συνάντηση και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ