ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κοντονής προειδοποιεί τους Ευρωπαίους

Ο Κοντονής προειδοποιεί τους Ευρωπαίους
Κοντονής

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα έχει συνάντηση στις 17:00 με τους Γιάννη Βρέντζο, Ιάκωβο Αγγελίδη και Γιώργο Μποροβήλο. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Με... φόρα επέστρεψε στην θέση του υφυπουργού Αθλητισμού ο Σταύρος Κοντονής. Στις 17:00 θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της διοίκησης των Πειραιωτών, Γιάννη Βρέντζο, τον πρόεδρο του "Δικεφάλου", Ιάκωβο Αγγελίδη και τον ομόλογό του των Αρκάδων, Γιώργο Μποροβήλο που εκπροσωπούν την χώρα μας στο Champions League και στο Europa League.

Ο Σταύρος Κοντονής δεν οριοθέτησε την ατζέντα της κουβέντας του με τους τρεις άνδρες, αλλά δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η στάση της ΕΠΟ στο θέμα του ορισμού τακτικών διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ένα θέμα που δημιουργεί κινδύνους για την συμμετοχή των ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς οι κυρώσεις μπορούν να επιφέρουν άρση της αναγνώρισης της ΕΠΟ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Ζακυνθινός βουλευτής θέλει να βάλει όλα τα θέματα σε μια σειρά, καθώς τα πάντα είχαν... τρενάρει εξαιτίας των εκλογών, όμως ο Αλέξης Τσίπρας ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ο ίδιος επιθυμεί να κλείνει ένα ένα τα μέτωπα. Θα τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και θα τους προειδοποιήσει σχετικά με την αδιαλλαξία της ΕΠΟ, ώστε να πάρουν τα μέτρα τους.

Να πούμε πως αναμένεται να έχει ξεχωριστή συνάντηση με τον Γιώργο Μποροβήλο, αυτή την φορά με την ιδιότητα του προέδρου της Super League για άλλα ζητήματα, όπως αυτό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών ασφαλείας στα γήπεδα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ