ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καλογέρης επιβεβαιώνει τον Γεωργέα!

Ο Καλογέρης επιβεβαιώνει τον Γεωργέα!
Καλογέρης INTIME SPORTS

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση για τη χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου 2013, μετά τη σημερινή κατάθεση του Αλέξανδρου Καλογέρη, που είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Γεωργέα στο “επίμαχο” ματς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της “βασίλισσας του βορρά” και νυν του Αρη, Αλέξανδρος Καλογέρης, επιβεβαίωσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκο Γεωργέα, οι οποίοι έχουν καταθέσει πως ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τους είπε να χάσουν το παιχνίδι για στοιχηματικούς λόγους με 3-0.

Ο 29χρονος παίκτης απολογήθηκε στον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες του είπε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αγωνιστεί από το 49' ως αλλαγή στη θέση του Γεωργέα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Όταν το παιχνίδι έφτασε στο 80’ κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 οι συμπαίκτες του, του είπαν, όπως κατέθεσε ο Καλογέρης στον Ανδρεάδη, πως πρέπει να χάσουν με 3-0.

Ο Καλογέρης επιβεβαιώνει τον Γεωργέα!
INTIME SPORTS

Ο Καλογέρης με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου

Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με “over” στοιχηματικά και ο Καλογέρης κατέθεσε ότι ενημερώθηκε μετά από τρεις ημέρες τι είχε ειπωθεί στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ο ίδιος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, δεν ήταν εκεί, γιατί έκανε προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο.

Για το περιβόητο ματς ο Ανδρεάδης ήδη έχει επιβάλει περιοριστικούς όρους στον πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη και στον Γιώργο Λαναρή, αλλά η Βέροια έχει απαλλαχθεί των κατηγοριών από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ