ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ίλιτς και οι προηγούμενοι

Ο Ίλιτς και οι προηγούμενοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράνα Ίλιτς άνοιξε το σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος και το Sport24.gr θυμάται προηγούμενα γκολ που επιτεύχθηκαν με ανάλογο τρόπο. (VIDS)

Η επίτευξη γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όταν επιτυγχάνεται, συνιστά είδηση! Ο Μπράνα Ίλιτς σκόραρε με αυτό τον τρόπο το 1-0 στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος στους Ζωσιμάδες και συγκαταλέγεται σε μία λίστα με λίγους παίκτες ελληνικών ομάδων.

Νωρίτερα φέτος, είχε επαναλάβει το κατόρθωμα ο Κώστας Φορτούνης, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 επί της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Από 'κει και πέρα, στα ελληνικά γήπεδα τα γκολ από εκτελέσεις κόρνερ ξεκίνησαν αρκετές δεκαετίες πίσω. Από τότε που μεσουρανούσαν παίκτες όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος ήταν μετρ του είδους, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι προπονητές να δίνουν εντολή στους παίκτες τους να κάθονται τοίχος για να αποτρέψουν το γκολ.

Πολλά γκολ είχε πετύχει και ο Βασίλης Χατζηπαναγής, πιθανότατα ο κορυφαίος βιρτουόζος των ελληνικών γηπέδων. Ο "Βάσια" πέτυχε πέντε γκολ από κόρνερ και ακολουθούν οι Μοχάμεντ Αφάς (2), Δημήτρης Σαραβάκος (2), Χρήστος Δημόπουλος (2) και Χρήστος Ανδρεούδης (2), ενώ με αυτό τον τρόπο έχουν σκοράρει και οι Κώστας Φραντσέσκος, Βασίλης Τσιάρτας, Μοχάμεντ Αφάς, Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρης Γραμμόζης.

Ντάριο Φερνάντες

Βασίλης Τσιάρτας

Κώστας Φραντζέσκος

Δημήτρης Σαραβάκος

Δημήτρης Γραμμόζης

Πάμπλο Γκαρσία

Γκολ από κόρνερ έχει πετύχει και ο Βασίλης Χατζηπαναγής - και όχι μόνο ένα - αλλά η ποιότητα του βίντεο είναι πολύ χαμηλή για να φιλοξενηθεί στο άρθρο...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ