ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ηρακλής έκανε καταγγελία κατά Αστέρα και Λεβαδειακού για το Koriopolis

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με σημερινό (19/03) δημοσίευμα, ο Ηρακλής είναι η ομάδα που κατήγγειλε τους Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό για την υπόθεση του Koriopolis.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε η πληροφορία ότι μία ομάδα, που αρχικά δεν κατονομάστηκε, προχώρησε σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά των Λεβαδειακού και Αστέρα Τρίπολης, ζητώντας να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις λόγω της ανάμειξης παραγόντων τους στην υπόθεση του Koriopolis.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, και ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ήταν μεταξύ των παραγόντων που κρίθηκαν ένοχοι από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση Koriopolis, στην οποία συνολικά 58 πρόσωπα καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης από 30 μήνες ως 4 χρόνια με τριετή αναστολή ή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η ομάδα που κρύβεται πίσω απ' την καταγγελία είναι ο Ηρακλής. Η καταγγελία έχει να κάνει με το γεγονός πως το 2010 ο Αστέρας είχε καταθέσει καταγγελία εις βάρος του Ηρακλή για πλαστή φορολογική ενημερότητα, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να παραμείνουν στην κατηγορία και να υποβιβαστεί ο Γηραιός.

Οι κυανόλευκοι δεν ξέχασαν την στάση του Αστέρα και έτσι άνοιξαν το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ είναι πιθανό και ομάδες από τη Superleague που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό να συνεχίσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ