ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γρηγορίου στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα

Ο Γρηγορίου στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, που προ ημερών αποχώρησε από τον Ατρόμητο, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα. Τα είπε με τον τεχνικό των "τζαλαρόσι", Ρούντι Γκαρσία. (PHOTOS).

Είναι γνωστό ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου όποτε βρει χρόνο δεν μένει Ελλάδα. Ταξιδεύει στο εξωτερικό και παρακολουθεί παιχνίδια συλλόγων ή Εθνικών ομάδων. Αυτή τη φορά, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και παρακολούθησε τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Ο Αθηναίος προπονητής διατηρεί, εδώ και πολλά χρόνια, εξαιρετικές σχέσεις με τον δεξιό μπακ των "τζαλορόσι", Βασίλη Τοροσίδη, και είχε την ευκαιρία να τα πει μαζί του. Δεν κουβέντιασε, όμως, μόνο με αυτόν, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας της Ρώμης, τον Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γρηγορίου στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα

"Εξαιρετικός και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής" ανέφερε για τον Γκαρσία ο Γρηγορίου, ο οποίος αναμένεται τον Απρίλιο να βρεθεί στην πρωτεούσα της Ιταλίας, προκειμένου για μια εβδομάδα να παρακολουθήσει προπονήσεις της ομάδας.

Ο Γρηγορίου στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους "16" με 6άρα στην Ρόμα η Μπαρτσελόνα

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ