ΕΛΛΑΔΑ

Ο δικηγόρος του Σισέ για την αθώωση Μαρινάκη

ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports)
Σισέ EUROKINISSI SPORTS

Τι υποστηρίζει ο εκ των δικηγόρων του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, σχετικά με την αντιδικία του πελάτη του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την αθώωση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακό από το πρωτοδικείο Πειραιά.

Ο εκ των δικηγόρων του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, ξεκαθαρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης όχι όμως και γι' αυτό της εξύβρισης, το οποίο έχει παραγραφεί.

"Ο κ. Μαρινάκης κρίθηκε ότι έχει τελέσει το αδίκημα της εξύβρισης κατά του εντολέως μου και ουχί αυτό της συκοφαντικής δυσφήμισης. Δεν του καταγνώσθηκε ποινή ενόψει του πρόσφατου νόμου Παρασκευόπουλου, βάσει του οποίου δεν επιβάλλονται ποινές σε αδικήματα που είχαν τελεστεί μέχρι και το 2016 και απειλείται ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) ετών, με δεδομένο ότι στο αδίκημα της εξύβρισης προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι ένα (1) έτος.

Για το θέμα της παραβίασης του αθλητικού νόμου οι ευθύνες από το Δικαστήριο καταλογίσθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και στον υπεύθυνο Ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ κ. Τσιρώνη".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ