ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ανρί Καμαρά σταματά το ποδόσφαιρο το 2016

Ο Ανρί Καμαρά σταματά το ποδόσφαιρο το 2016
Καμαρά INTIME SPORTS

Ο 38χρονος Ανρί Καμαρά, που αγωνίζεται από το 2010 στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν 2016. Τι σκοπεύει να κάνει ο διεθνής Σενεγαλέζος όταν αποσυρθεί από τη δράση.

Το 2010 ο Ατρόμητος έφερνε στην Ελλάδα τον Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός άφηνε τα βρετανικά γήπεδα (Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) για λογαριασμό των Περιστεριωτών, στους οποίους έμεινε για μία χρονιά, για να ακολουθήσουν Παναιτωλικός, Καλλονή και Λαμία.

Ο αειθαλής στράικερ σε ηλικία 38 ετών ανακοίνωσε σε συνέντευξη στο πρακτορείο APS ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 θα σταματήσει από τη δράση. ''Αποφάσισα να μη συνεχίσω. Θέλω να δώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου'' ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γεννημένος στο Ντακάρ επιθετικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας του και είναι ήδη σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να λάβει πόστο σε αυτήν. Αυτό το διάστημα ο Καμαρά είναι σε επαφές με τη Λαμία της Football League για να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ