ΕΛΛΑΔΑ

Ντουρμάζ και Γιόχανσον για την κόντρα ΑΕΚ - Ολυμπιακού

Ντουρμάζ και Γιόχανσον για την κόντρα ΑΕΚ - Ολυμπιακού
Ντουρμάζ και Γιόχανσον

Τζίμι Ντουρμάζ και Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησαν στην Σουηδία για την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των τριών "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ιστοσελίδα dn.se φιλοξένησε δηλώσεις από δυο ποδοσφαιριστές, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με αφορμή την παρουσία των Σουηδών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ντουρμάζ - Γιόχανσον αναφέρθηκαν στα όσα ζουν στη χώρα μας, όπως και την κόντρα των συλλόγων της Αθήνας.

"Στόχος μας είναι να γίνουμε ξανά κλαμπ κορυφής στην Ελλάδα. Κάποιοι λένε πως ήταν αναμενόμενο πως θα επιστρέφαμε στην πρώτη κατηγορία. Το ξέρουμε και θα έχει ενδιαφέρον να κοντράρουμε τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο άσος της Ένωσης.

Στη συνέχεια το λόγο παίρνει ο Ντουρμάζ, ο οποίος απάντησε για την κόντρα των "μεγάλων": " Υπάρχει μεγάλος ανταγωνιστών μεταξύ των ομάδων της Αθήνας. Τα γήπεδα είναι σχεδόν γεμάτα. Δεν ξέρω ποιος έχει τους περισσότερους οπαδούς, αλλά νομίζω πως αυτός είναι ο Ολυμπιακός".

Μιλώντας για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, απάντησε: "Η ζημιά που έπαθα την άνοιξη παραλίγο να μου καταστρέψει τη σεζόν. Ήταν δύσκολη περίοδος με πολλά νεύρα. Τώρα όμως έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Φθυσικά και στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή και το Κύπελλο".

Κλείνοντας ο Γιόχανσον δήλωσε: "Πλέον αισθάνομαι πιο άνετος με τη μπάλα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δίνει βάση στο ματς με τη μπάλα κάτω και το passing game".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ