ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη της συμμαχίας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην ΕΠΣΑΝΑ

Νίκη της συμμαχίας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην ΕΠΣΑΝΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαρένης που υποστηρίχθηκε από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ νίκησε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ και ανέδειξε 11/11 συμβούλους στο νέο Δ.Σ. της Ενωσης Ανατολικής Αττικής.

Σε νίκη της συμμαχίας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και ήττα του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, εξελίχθηκαν οι εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που έγιναν την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Η παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους» με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαρένη που υποστηρίχθηκε από τους δύο «δικέφαλους» κέρδισε τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» των Σταύρου Χρυσάφη και Γιώργου Παπαμακάριου που είχαν την στήριξη του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, παίρνοντας την ψήφο 34 από τα 57 σωματεία της Ένωσης. Μάλιστα, στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανατολικής Αττικής ο Δ. Γιαρένης εξέλεξε και τους 11 συμβούλους και το πρωί της Πέμπτης το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών ανακοινώθηκαν λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα. « Η ΕΠΣΑΝΑ γυρίζει σελίδα, θα είναι για όλα τα σωματεία. Και γι' αυτούς που μας ψήφισαν και γι' αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Έχουμε πολύ δουλειά, γιατί όπως είχαμε πει και προεκλογικά, η Ένωση δυστυχώς είχε πιάσει πάτο. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά. Τίποτα άλλο γιατί ήταν μία δύσκολη μέρα, είναι πολύ αργά, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία", δήλωσε ο νικητής των εκλογών.

Η ΕΠΣΑΝΑ πάντως, δεν έχει δικαίωμα ψήφου στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή καθώς η σχετική προθεσμία έληξε την προηγούμενη Τρίτη εκτός αν αποφασίσει κάτι διαφορετικό η Γ.Σ.

Το παρών στο ξενοδοχείο Holiday Inn που έγινε η γενική συνέλευση εκτός από άνδρες προσωπικής ασφάλειας και αστυνομικούς, έδωσε και ο γνωστός λαουτιέρης και κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μανώλης Κονταρός, τον οποίο ο πρόεδρος του Κουβαρά, Γιώργος Χελιώτης κατήγγειλε πρόσφατα ότι τον συνάντησε προκειμένου να τον πιέσει να ψηφίσει την παράταξη Χρυσάφη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ