ΕΛΛΑΔΑ

Νέο μέτωπο με την δικαιοσύνη η ΕΠΟ

Νέο μέτωπο με την δικαιοσύνη η ΕΠΟ
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Προκαταρκτική εξέταση για πλήθος κακουργηματικών πράξεων και παρατυπιών στην Ομοσπονδία από το μακρινό 2001 ξεκίνησε η δικαιοσύνη.

Άλλο ένα (και ενδεχομένως και δύο), μέτωπο με την δικαιοσύνη, αποκτά η ΕΠΟ! Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας, η εκπομπή "Η Δίκη" στον ΣΚΑΙ, έπειτα από την παρέμβαση της αντιεισαγγελέως εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου (εισαγγελέας στην δίκη που έχει γίνει για τα "στημένα" του 2011), διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για το πόρισμα του Eλεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ που διαπιστώνει πλήθος κακουργηματικών πράξεων και παρατυπιών στην ΕΠΟ πριν από 14 χρόνια, το 2001.

Την προκαταρκτική εξέταση ανέλαβε η ειρηνοδίκης Κυριακή Φλωρίδου.

Ήδη έχει κληθεί η υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που καταδεικνύουν έκνομες δραστηριότητες στην ΕΠΟ οι οποίες είχαν παραμείνει στο σκοτάδι όλα αυτά τα χρόνια!

Ακόμη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκονται τα στοιχεία για τη συντήρηση 13ών γηπέδων στον Άγιο Κοσμά, στην Πιερία, στην Ημαθία και στη Λάρισα τα οποία ανέλαβε με απευθείας, ανάθεση συγκεκριμένη εταιρία έπειτα από διαγωνισμό που κηρύχτηκε άγονος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ