ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

"Έφυγε" σε ηλικία 34 ετών ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του πρώην πρόεδρου Σωκράτη Κόκκαλη.

Σε ηλικία 34 ετών ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης, "έφυγε" από την ζωή σε ξενοδοχείο στο Οχάιο.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Από το 2010 πρόσφερε ως Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί της ολοκλήρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate.

Το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος, που μόλις ξεκινά εκεί. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων είχε βρεθεί σε μια συνάντηση των ρυθμιστικών αρχών στο Κλίβελαντ, όπου και άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή. Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ