ΕΛΛΑΔΑ

Νέα έκκληση για βοήθεια από τον Θωμά Μπισκίτζη

Νέα έκκληση για βοήθεια από τον Θωμά Μπισκίτζη

Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς Χανίων, Θωμάς Μπισκίτζης, ο οποίος απευθύνει νέα έκκληση για βοήθεια.

Ο Θωμάς Μπισκίτζης πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και χρειάζεται οικονομική βοήθεια για να την αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), η οποία του προκαλεί αφόρητους πόνους.

Ως τώρα, έχει κάνει αρκετές βιοψίες και έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ τα ελληνικά νοσοκομεία του έχουν δείξει την πόρτα της εξόδου, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Για τον λόγο αυτόν, πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, λόγω του ποσού που απαιτείται για τη μεταφορά, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεταβεί στις ΗΠΑ. "Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Επείγει να μεταφερθώ στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης", σημειώνει σε ανάρτησή στο facebook του.

Λόγω του μεγάλου κόστους του ιατρικού φακέλου και των εξετάσεων για να γίνουν οι μεταφράσεις (ποσό που ανέρχεται στις περίπου στις 6.000 ευρώ), ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απεύθυνε έκκληση για βοήθεια. Όπως έκανε γνωστό, το συνολικό κόστος νοσηλείας και ο χρόνος θεραπείας δεν είναι γνωστά.

Αριθμός λογαριασμού: ALPHA BANK:645-002101-010860 IBAN:GR29 0140 6450 6450 0210 1010 860

Δικαιούχος: Μπισκιτζής Θωμάς του Αθανασίου

Αιτιολογία: Οικονομική ενίσχυση

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ