ΕΛΛΑΔΑ

Νέα διακοπή στο μικρό "Koriopolis"

Νέα διακοπή στο μικρό "Koriopolis"

Στις 10 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η έφεση των τεσσάρων που έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για τους στημένους αγώνες την περίοδο 2008-2011.

Από διακοπή σε διακοπή βαδίζει το μικρό "Koriopolis" το σκάνδαλο των στημένων αγώνων από το 2008 μέχρι το 2011 δηλαδή. Η έφεση του πρώην ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού, Θωμά Μητρόπουλου, του προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, του πρώην ιδιοκτήτη της Αναγέννησης Καρδίτσας, Διονύση Κωτούλα και του πρώην ιδιοκτήτη του Αγροτικού, Αστέρα Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, που έχουν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμού και έχουν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης από δύο μέχρι 4.5 έτη με αναστολή, ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί την Τρίτη (1/11) το πρωί.

Ένα από τα μέλη του εφετείου όμως, δήλωσε κώλυμα και η δίκη διεκόπη για τρίτη συνεχόμενη φορά (οι άλλες δύο διακοπές ήταν στις 12/7 και τις 6/10). Το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων μέχρι στιγμής έχει συνεδριάσει οχτώ φορές αλλά οι μάρτυρες που έχουν εξεταστεί είναι ελάχιστοι και η δίκη συνεχίζεται σε ρυθμούς χελώνας. Η εισαγγελέας έδρας, Βιργινία Σακελλαροπούλου μάλιστα, έθεσε εκ νέου ζήτημα υποχρεωτικής παρουσίας των μαρτύρων.

Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα 31/10, το μεγάλο "koriopolis" η δίκη των αγώνων του 2011, ξεκίνησε ουσιαστικά με την εκφώνηση των 84 κατηγορούμενων και των 65 μαρτύρων και διεκόπη για τις 7 Νοεμβρίου για να γίνει σε μεγαλύτερη αίθουσα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ