ΕΛΛΑΔΑ

Ν.Δ.: "Στηρίζουμε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την κατασκευή γηπέδου"

Ν.Δ.: "Στηρίζουμε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την κατασκευή γηπέδου"
Άννα Καραμανλή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η βουλευτής β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, η οποία είναι και αναπληρωτής τομεάρχης πολιτισμού και αθλητισμού με δήλωση της πήρε θέση υπέρ της ανέγερσης γηπέδων για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την ανέγερση των γηπέδων της Α.Ε.Κ. και του Παναθηναϊκού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αναλυτικά η δήλωση της Καραμανλή

«Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αυτονόητο ότι ένας σύλλογος του εκτοπίσματος και της ιστορίας της Α.Ε.Κ. πρέπει να έχει τη δική του στέγη και, μάλιστα, εκεί που είναι η φυσική του έδρα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι’ αυτό και υπερψηφίσαμε την σχετική τροπολογία.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται, επίσης, στο πλευρό και του Παναθηναϊκού.

Στη συνάντηση που είχα σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Ηλία Μιχαλαριά, τον διαβεβαίωσα ότι στηρίζουμε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τη δική του σύγχρονη στέγη στη βάση, όμως, ρεαλιστικού σχεδίου, με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου και τους χιλιάδες φιλάθλους του.

Κανείς δεν ξεχνά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ήταν αυτά που εμπόδιζαν την κατασκευή του γηπέδου της Α.Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρωταγωνιστούσαν στο μπλοκάρισμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Όσο και να προσπαθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου…».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ