ΕΛΛΑΔΑ

Μπουτάρης: "Να ζητήσει συγγνώμη από τον Σαββίδη ο Ολυμπιακός"

Μπουτάρης: "Να ζητήσει συγγνώμη από τον Σαββίδη ο Ολυμπιακός"
Μπουτάρης

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε πως είναι απαράδεκτο να λένε φιλοξενούμενο τον Ιβάν Σαββίδη από τη στιγμή που η καταγωγή του είναι από τον Πόντο. Τι είπε για Ολυμπιακό και Ανδριανόπουλο.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, άσκησε σκληρή κριτική σε όσους επιτίθενται στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και κάλεσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ζητήσει συγγνώμη από τον ομογενή επιχειρηματία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Εγώ διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες είναι και εξαιρετικά γελοίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι ρωσοπόντιος και ρωσοπόντιους λέμε τους Έλληνες πόντιους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν και πήγαν στη Ρωσία κάποια στιγμή και αποκατέστησαν τη ρωσική γλώσσα για να μιλάνε μεταξύ τους. Γι αυτό δεν μιλάει ελληνικά. Τα οποία σιγά-σιγά τα μαθαίνει. Είναι παντελώς απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

Εγώ θα σας πω κάτι. Δεν κρύβω τα αισθήματα μου τα αθλητικά. Στο ποδόσφαιρο είμαι Άρης και Ολυμπιακός και εκεί τελειώνει η ιστορία. Αλλά ντρέπομαι για του ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Και ειδικά για τον Ανδριανόπουλο ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, ήταν ένα πολιτικός που έχει γράψει μια ιστορία στη χώρα και να βγαίνουν από το στόμα του τέτοιες κουβέντες το θεωρώ όχι απλά απαράδεκτο αλλά δεν έχω τρόπο να το περιγράψω. Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Έαν δεν αγαπούσε την Ελλάδα δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη. Συγγνώμη που σας προσβάλαμε. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ", κατέληξε.

Photo Credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ