ΕΛΛΑΔΑ

Μπίκας: "Το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά, δεν έχω μαντήλι να κλάψω"

Μπίκας: "Το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά, δεν έχω μαντήλι να κλάψω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπίκας ανέφερε πως το σπίτι του είναι μόλις 33 τετραγωνικά, πως γράφονται ψέματα και πως δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Τι είπε βγαίνοντας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής. Τι απάντησε για τους πίνακες διαιτητών.

Βγαίνοντας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής, ο παραιτηθείς αρχιδιαιτητής, Γιώργος Μπίκας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" και μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Έχω σπίτι 33 τετραγωνικά στην Ιερισσό, δεν θέλω να γράφουν ψέματα ότι έχω έπαυλη, ας δουν τα συμβόλαια του σπιτιού, Είναι ένα συγκρότημα 13 κατοικιών και το δικό μας είναι μόλις 33 τετραγωνικά, ας έρθουν να το δουν.

Συν τις άλλοις, είπε: "Δούλεψα στην Εμπορική Τράπεζα επί 26 χρόνια στην Τράπεζα μαζί με τη γυναίκα μου, ιδρώτας και κόπος τόσων χρόνων και πήραμε το 2001 αυτό το σπίτι, δεν έχουμε τίποτε άλλο. Δεν έχω μαντήλι να κλάψω! Γιατί γράφουν ψέματα; Είναι ντροπή»! Τόνισε: «Λυπάμαι για τα σπίτια που κάηκαν δίπλα από το δικό μου, η ζημιά φτάνει συνολικά τις 300.000, δεν ξέρω τι να πω, είμαι σε απόγνωση…".

Θέλουν να μας σκοτώσουν;

Εξάλλου, νέα συμπληρωματική δήλωση έκανε ο πρώην αρχιδιαιτητής, Γιώργος Μπίκας με αφορμή όσα ακούγονται και γράφονται περί πινάκων διαιτητών: "Είναι ντροπή και αλητεία αυτά που συμβαίνουν. Δεν δώσαμε κανένα πίνακα διαιτητών, δεν μίλησα με κανέναν στην ΕΠΟ και το μόνο που θα κάναμε θα ήταν οι ορισμοί των διαιτητών Β’ και Γ’ Εθνικής.

Δεν μπορώ να καταλάβω, τι θέλουν να πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι, που γράφουν και λένε ψέματα. Θέλουν να μας σκοτώσουν και σωματικά; Μας έχουν σκοτώσει ψυχολογικά, ας σταματήσουν να ρίχνουν επιπλέον λάσπη στο πρόσωπό μου", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ