ΕΛΛΑΔΑ

Μπέζος: "Τα γήπεδά μας είναι οι καλύτερες... ψησταριές"

Μπέζος: "Τα γήπεδά μας είναι οι καλύτερες... ψησταριές"

Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στο Ραδιόφωνο 24/7 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον Ολυμπιακό, αλλά και στον τελικό του Champions League.

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πεζοί στον αέρα" με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη στο ραδιόφωνο 24/7. Αφού μίλησε για τα επαγγελματικά του και την εν γένει πολιτική/κοινωνική κατάσταση στη χώρα, είπε άφοβα τη γνώμη του για τον τελικό του Champions League και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανέφερε: "Είμαι πάντα με το καλό ποδόσφαιρο, αυτοί έξω παίζουν ποδόσφαιρο. Εδώ, στην Ελλάδα, κάνουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα, αλλά ήθελα να το πάρει η Λίβερπουλ. Είχε όμως την ατυχία με τον τραυματισμό του σπουδαίου Σαλάχ".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: "Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα, βλέπω ότι τα γήπεδά μας στα ματς είναι οι καλύτερες ... ψησταριές. Πήγαινα κάποτε στο γήπεδο, στα ευρωπαϊκά ματς. Τώρα πλέον όχι. Παραμένω Ολυμπιακός, αλλά όχι φανατικός.

Προέκυψε από το σπίτι αυτή η προτίμηση, από ένα θείο, γιατί ο πατέρας μου ήταν Παναθηναϊκός. Λίγο και οι παρέες στη γειτονιά, ξέρεις πως είναι αυτά. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια μετά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ