ΕΛΛΑΔΑ

Μπέος: "Χασισοπότης ο Παπανδρέου"

Μπέος: "Χασισοπότης ο Παπανδρέου"
INTIME SPORTS

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας πως είναι χασισοπότης, ενώ έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν όσους κοροϊδεύουν τον λαό. Τι είπε για τη δικαίωσή του, τον κόσμο που τον στηρίζει και τον... Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χείμαρρος ήταν για ακόμη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Marconi Radio", κατηγορώντας πολιτικούς και επιχειρηματίες για το γεγονός πως βρίσκεται στη φυλακή.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, εμφανίστηκε σίγουρος πως θα δικαιωθεί και θα αποφυλακιστεί, χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου χασισοπότη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να τιμωρήσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

"Χρόνια πολλά με υγεία. Είμαι υποχρεωμένος να είμαι καλά, τόσο για τον εαυτό μου, όσο και για την οικογένειά μου. Με περιμένει μεγάλος αγώνας και έχω μάθει στη ζωή μου, τις μάχες να τις κερδίζω με έντιμο τρόπο. Αυτό θα κάνω, όπως έχω μάθει τόσα χρόνια. Θα αποδειχθεί περίτρανα το φιάσκο, που διαπιστώνεται και από τους πιο δύσπιστους.

Πολιτικοί και επιχειρηματίες, προσπάθησαν να επηρεάσουν δικαστικές συνειδήσεις. Εγώ το έχω πάρει απόφαση. Η δικαιοσύνη έχει αρχίσει να παρανομεί και έχουν τρελάνει όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει δικηγόρος ή δικαστικός που μέσα από την δικογραφία να βρει έστω έναν λόγο να στηρίξει τη συνέχιση της κράτησής μου.

Τα καινούργια στοιχεία είναι ακόμη χειρότερα. Τους εκθέτουν. Βλέπω στις τηλεοράσεις και καταλαβαίνω πόσο μ@λάκες είχαν τον ελληνικό λαό και μένα φυσικά. Λένε ας πούμε η κυρία Γεννηματά "έχουμε υποχρέωση να πούμε αλήθεια στον κόσμο και να κάνουμε ένα ξεκίνημα". Δηλαδή τόσα χρόνια έλεγαν ψέματα και τώρα θα πουν αλήθεια; Οι ίδιοι πολιτικοί που κυβερνούν εδώ και 40 χρόνια. Γιατί δεν τα κάνατε τόσα χρόνια και θα κάνετε τώρα; Κοροϊδεύετε τον κοσμάκη", είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο: "Δεν θέλω να μιλάω για έναν άνθρωπο που είναι σε δυσμενή και δύσκολη θέση. Τώρα τα ανακάλυψαν. Χρησιμοποιούν τον Άκη για πολιτικά παιχνίδια. Πιστεύουν πως είναι μ@λάκας ο κόσμος;"

Για τις εκλογές: "Είναι η τελευταία ευκαιρία. Στις 7 Μαΐου δεν θα έχει δικαίωμα κανένας Έλληνας να διαμαρτυρηθεί. Και δεν μιλάω για τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά για τα εκατομμύρια του κόσμου που υποφέρει, που δεν είναι μέσα στο σύστημα και την πληρώνουν συνέχεια. Αυτοί είναι όμως που εκλέγουν την εκάστοτε κυβέρνηση. Δεν θα πω τι θα ψηφίσουν γιατί δεν έχω δικαίωμα και δεν μου επιτρέπεται. Θα πω όμως πως αυτές οι εκλογές είναι η ευκαιρία της ζωής τους για να τιμωρήσουν.

Ειδικά στον Βόλο να τιμωρήσουν το δήθεν δημοκρατικό κόμμα. Την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη που με φασιστικές ενέργειες και τρομοκρατίες προσπάθησαν να κυβερνήσουν. Και θα πάω στα λόγια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί άλλο το ΠΑΣΟΚ του τότε που όλοι το στηρίξαμε και το ψηφίσαμε, μέσα σ' αυτούς και εγώ και άλλο το ΠΑΣΟΚ του τώρα. "Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες" είχε πει τότε. Που να είναι ήξερε πως θα απευθυνόταν στο κόμμα που ίδρυσε αυτός; Μεγάλες κουβέντες.

Για τους πολιτικούς της Μαγνησίας: "Αυτό που έγινε στον Βόλο, εκτός από τους Μεσογειακούς που δεν θέλω να το αναλύσω, αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου, αγγίζει όλο τον Βόλο. Ήταν μια υγιέστατη ομάδα τόσο στο αγωνιστικό χώρο όσο και στην διοίκηση και την διέλυσαν με το έτσι θέλω, με φασιστικό τρόπο. Και έπαιξε ρόλο στην οικονομία της πόλης, μαγαζιά, ξενοδοχεία, εργαζόμενοι έμειναν στο δρόμο, τα παιδάκια περίμεναν κάθε Κυριακή να χαρούν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο. Είναι η ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις σ' αυτούς που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και να μην ξεχάσει ο κόσμος τι κακό έκαναν οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Μαγνησίας".

Για το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί στον Βόλο: "Το αν θα δικαιωθεί η ομάδα είναι δεδομένο. Σας το εγγυώμαι εγώ. Δεν θα δικαιωθεί γιατί ο Σκαρτάλης και οι νομαρχιακοί θα βάλουν το χεράκι τους. Αυτοί διέλυσαν την ομάδα. Το αν θα δικαιωθούν ήδη έχουν πάρει θέση αξιωματούχοι της ελληνικής ομοσπονδίας, δικαστικοί λειτουργοί ότι αυτό ήταν παράνομο που έγινε και ψάχνουν την ευκαιρία για να αποκαταστήσουν μια τεράστια αδικία που έγινε. Τρία χρόνια που είχα τα ηνία αυτής της ομάδας, είχα μάθει να φτύνω τους πολιτικούς. Ποτέ δεν ζήτησα τίποτα από πολιτικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο κόσμος του είναι περήφανος και δεν θέλει τίποτα απ' αυτούς. Αντίθετα να τους τιμωρήσει τώρα για να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο του Βόλου και όλους τους πολίτες".

Για τα όσα του καταλόγιζαν κατά καιρούς: "Εγώ ήμουν αυτόνομος. Για ό,τι κακό γινόταν έφταιγε ο Μπέος. Ο Μπέος έφταιγε που έπεσε η ΑΕΛ, το ίδιο είπαν και για τη Νίκη Βόλου. Τώρα που ο Μπέος είναι στη φυλακή, τι κάνουν αυτές οι ομάδες; Γιατί δεν ανεβάζουν τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ; Εγώ φταίω πάλι; Μην τρελαθούμε. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά τι αδικία εισέπραξα, πόσο κακοί ήταν που φόρτωναν σε μένα τις αποτυχίες τους. Εγώ κοιτούσα μόνο τον εαυτό μου και ήθελα το καλό της ομάδας μου. Δεν με ένοιαζε τι έκανε η ΑΕΛ; Άλλωστε είχαμε άλλους στόχους, άλλα πράγματα, άλλα, άλλα...¨"

Για το μέλλον του: "Εγώ από τις συνεντεύξεις που δίνω, δείχνω πως δεν έχω σκύψει το κεφάλι, είμαι περήφανος και δεν τους έχω ανάγκη. Τους λέω λοιπόν ότι είναι λαμόγια όλοι αυτοί που προσπάθησαν να εμποδίσουν την δικαστική μου διαμάχη, έχουν καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, το τεκμήριο της αθωότητας, τους έχω πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια τρεις φορές. Δεν με ενδιαφέρει. Θα βγω θέλουν δεν θέλουν. Δεν είμαι εγκληματίας, δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών, δεν έχω κάνει κάτι κακό, δεν είμαι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Έφαγα 10 μήνες. Να χαίρονται αυτό που υπηρετούν. Να ντρέπονται και απορώ πως κοιμούνται.

Εγώ θα βγω στους 18 μήνες. Το έχω πάρει απόφαση. Μετά θα δούμε ποιος χορεύει. Θα τους βάλω τον Βασιλόπουλο και τον Σαλέα. Εγώ θα δικαιωθώ και στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι χρονοβόρο, όμως έχω υποχρέωση να το κάνω για τα παιδιά μου να αποκαταστήσω το όνομά τους και για τους χιλιάδες του κόσμου που με πίστεψαν και με αγάπησαν στον Βόλο. Για τους λίγους που είναι δύσπιστοι είμαι υποχρεωμένος να τους απαντήσω μέσα από τη δικαστική μου διαμάχη που θα δικαιώσει περίτρανα και έμενα και τον Ολυμπιακό".

Για την φυλάκισή του: "Όλα αυτά ήταν ένα στημένο παιχνίδι ενός χασισοπότη. Είναι λυπηρό που δύο χρόνια κυβερνούσε την Ελλάδα ένας χασισοπότης. Αυτός ο χασισοπότης θεώρησε πως ήταν επικοινωνιακό τρικ να βάλει στη φυλακή τον Αχιλλέα Μπέο, την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας ήταν στο Σύνταγμα και διαμαρτύρονταν για το Μνημόνιο και όλα τα δυσμενή μέτρα για να αποπρασανοτλίσουμε την κοινή γνώμη. Να φάει για μια ακόμη φορά ο απλός ο κόσμος κουτόχορτο".

Για την συμπαράσταση του κόσμου: "Έχω πραγματικά συγκινηθεί και δεν το έχω ξαναπάθει από την αγάπη του κόσμου. Μου έχουν στείλει επώνυμοι, αλλά έχω και τηλεγραφήματα, φαξ από τον απλό κόσμο. Έχω τουλάχιστον 10 επιστολές από Νικιώτες φιλάθλους από ανθρώπους απλούς και τα έχω κρατήσει και θα τα διαβάσουμε στο ράδιο μαζί όταν πρώτα ο Θεός βγω, αλλά και από επώνυμους Λαρισαίους να δείτε τι γράφουν μέσα, να κλάψετε. Ο κόσμος μου έχει δώσει δύναμη, γιατί έζησε κοντά μου τα πάντα και ξέρουν ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

Δεν πιστεύουν σ αυτά που προσπαθεί ο δημοσιογραφικός στρατός του Μπιτσαξή και του Γερουλάνου,που έχουν στρατιώτες και στοχοποίησαν τον Αχιλλέα Μπεό. Ξέρουν τι έχω κξάνει, τι έχω δημιουργήσει, ποτέ δεν είπα ψέματα. Σ' αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο, δίνω λόγο τιμής, άλλους 7 μπορούν να με κρατήσουν. Δεν εφαρμόζουν το νόμο. Παρανομούν και κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Δεν με νοιάζει όμως. Δεν πρόκειται να τους παρακαλέσω. Αντίθετα, τους ξεφωνίζω".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ