ΕΛΛΑΔΑ

Μπέος: "Ο Ντάνος την έβρισκε με το καλάμι την μπάλα"

Μπέος: "Ο Ντάνος την έβρισκε με το καλάμι την μπάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παραχώρησε συνέντευξη για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor.

Για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε στον Arena fm 89,4 ο Αχιλλέας Μπέος. Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου είπε ατάκες οι οποίες σίγουρα θα συζητηθούν, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός με τον νικητή του Survivor.

Σε ερώτηση που του έγινε για τον "Ντάνο" τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος: "Τι να πω για τον Αγγελόπουλο του Survivor. Έπαιξε πριν πάω εγώ στον Ολυμπιακό Βόλου. Με το καλάμι την έβρισκε την μπάλα".

Μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην απόφαση του διαιτητικού για τον Ηρακλή εκτόξευσε τα πυρά του τόσο στον Γιάννη Κομπότη και τη Θύρα 10: " "Τα τελευταία 5 χρόνια πέφτει αγωνιστικά και θα συνεχίσει να πέφτει ο Κομπότης. Γιατί δεν γνωρίζει το αντικείμενο. Η απόφαση του διαιτητικού είναι πέρα για πέρα άδικη για τον Ηρακλή. Από την άλλη είναι άδικο κάποιοι να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και κάποιοι να μην πληρώνουν. Είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους αυτοί;

Πρέπει να αναλογιστούν πως αυτή η ομάδα με τίτλους και ιστορία μια μερίδα από αλήτες την έχει οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Τους δόθηκε η ευκαιρία με Αντώνη Ρέμο και αξιόλογους ανθρώπους που έβαζαν το χέρι στην τσέπη. Δε ήθελαν να κάνουν ομελέτα σπάζοντας αυγά, γιατί φοβόντουσαν τι θα πει η Θύρα 10".

Μεταξύ άλλων δέχτηκε ερώτηση και για την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ τονίζοντας: "Για τον Μακ δε χρειάζεται να πούμε. Για τον τερματοφύλακα τον Ρέι, θα σας πω ότι το 2011 ήταν στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου. Ψωνίζαμε από Αργεντινή. Μεγάλος τερματοφύλακας και ο ΠΑΟΚ έχει να δει πολλά χρόνια τέτοια τέρμα. Τότε ήταν 20-21. Έλυσε το πρόβλημα του τερματοφύλακα για πολλά χρόνια. Θα πάθετε πλάκα μαζί του".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας: "Στο νέο πρωτάθλημα θα γίνει μεγάλη μάχη και θα κριθεί στις επιτροπές της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ. Αν δεν φροντίσει ο κύριος Γραμμένος να αλλάξει τις επιτροπές, που είναι όλοι αυτοί επιλογές του Γκιρτζίκη, επιλογές ενός μαύρου παρελθόντος, δε θα γίνει τίποτα.

Όλη η ιστορία είναι να φτιάξουν τη Β' και Γ' Εθνική. Ποια Β' Εθνική όμως; Όταν τα 40 από τα 50 ματς της Β' είναι στημένα; Να φροντίσει ο Γραμμένος στον πειθαρχικό έλεγχο να υπάρχει ισονομία. Είναι αστείο που λένε ότι θα κατέβει ο Τζώρτζογλου. Στο 117’ σφύριξε τότε τη λήξη ο διαιτητής. Ο Εργοτέλης αν δεν έβαζε γκολ δεν το έληγε ο διαιτητής για να ανέβει.

Ο Γραμμένος θα βγει περίπατο. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Να του δώσουν το δικαίωμα του ανθρώπινου λάθους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ