ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλαφούτης: "Η ΕΠΣ Αχαΐας δεν εκπροσωπήθηκε στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης"

Μπαλαφούτης: "Η ΕΠΣ Αχαΐας δεν εκπροσωπήθηκε στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης"

Σε γραπτή δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης, ξεκαθάρισε ότι η ένωση του δεν εκπροσωπήθηκε στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης.

Συγκέντρωση στο "Μακεδονία Παλλάς" είχε η αντιπολίτευση, ωστόσο μέσω γραπτής δήλωσης του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης, ξεκαθάρισε ότι η ένωση του δεν εκπροσωπήθηκε, αφήνοντας αιχμές προς τρίτους.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μπαλαφούτη:

"Σπαταλώντας λίγο από τον πολύτιμο και δημιουργικό χρόνο μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας, δεν εκπροσωπήθηκε στις 30-5-2016, στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη στο Makedonia Palace. Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αχαρακτήριστη νοοτροπία κάποιων που κάνει και τη μεγάλη διαφορά.

Ποιος όρος ταιριάζει σε κάποιον, που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλον αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμη χειρότερα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος, θα τον βάλετε εσείς...

Εμείς θα πούμε ότι απλά λυπούμαστε, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος, όπως είναι ο κ. Αθανάσιος Πλώτας να εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο ως απλό μέλος του ΔΣ και ανεξάρτητος σύμβουλος.

Είναι κρίμα ειλικρινά να πάσχει από τη χειρότερη και αθεράπευτη ασθένεια, τον όρο πάλι σας αφήνουμε να τον βάλετε εσείς, αυτή που έχει την τάση να επαναλαμβάνει την ίδια πάντα αθεράπευτη συμπεριφορά.

Κρίμα που το μήνυμα του 0-5 από τις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ δεν του "είπε" κάτι...Τελειώνουμε ξεκαθαρίζοντας για άλλη μια φορά ότι το συμφέρον της ΕΠΣ Αχαΐας είναι πάνω από όλα και όλους!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ