ΕΛΛΑΔΑ

Μιλόγεβιτς: "Δεν ξεχνάμε τον Γκοΐκοβιτς..."

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΚΟΙΚΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΚΟΙΚΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε πως δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο Γκόραν Γκοΐκοβιτς, είπε πως τα κορίτσια του μεγαλώνουν, αλλά τους λείπει ο μπαμπάς, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε για τον αδικοχαμένο Γιόβαν Γκοϊκοβιτς και μεταξύ άλλων τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena": "Κάθε χρόνο τέτοια μέρα θυμόμαστε τον Γκόικο. Ο Ηρακλής δεν ξεχνά και γι' αυτό είναι μεγάλη ομάδα. Η χήρα του Γκόικο είναι καλά, τα κορίτσια του μεγαλώνουν, αλλά τους λείπει ο μπαμπάς. Όταν έγινε το ατύχημα, ήταν στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης η γυναίκα του. Το κορίτσι ονομάστηκε Γιοβάνα.

Ο Σπάσιτς με είχε πάρει τότε και μου είπε για το τραγικό συμβάν. Έφυγε πρόωρα ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που δεν πρόλαβε να δείξει σχεδόν τίποτα στον Ηρακλή. Αγάπησε τη ζωή, άρχισε το τελευταίο 6μηνο να ωριμάζει στον Ηρακλή. Αριστεροπόδαρος με πολύ καλή τεχνική και πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν έχω επαφή με τον κύριο Μυτιληναίο, αλλά γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του, είμαι σίγουρος ότι βοηθάει ακόμα την οικογένεια".

Για τα μετεγγραφικά του Πανιωνίου και το φετινό πρωτάθλημα, ανέφερε: "Όσο για τις μεταγραφές και τις φήμες, τώρα γράφουνε οι δημοσιογράφοι. Είδηση από εμένα δε θα πάρετε. Φέτος, δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει καλό ρόστερ και ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και παίζει σε τρία ταμπλό και είναι πολύ δύσκολο να μην έχει απώλειες

Ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ένα βήμα μπροστά είναι ο Ολυμπιακός πάντως. Ο Ηρακλής βλέπω ότι παλεύει με τα νύχια και με τα δόντια. Ξέρω πολλά πράγματα από μέσα. Έχουν τρομερά προβλήματα. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα. Τα παιδιά παλεύουν. Κι όταν χάνει ο Ηρακλής δεν τα παρατάει. Έχει τον κόσμο του που πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες. Πρέπει να σωθεί η ομάδα, να λύσουν τα προβλήματα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ