ΕΛΛΑΔΑ

Μια φωτογραφία, μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ιστορία!

Μια φωτογραφία, μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ιστορία!

Φιλανθρωπικό αγώνα στην Ιεράπετρα θα δώσει ομάδα Ελλήνων επιλέκτων ποδοσφαιριστών και οι Κυργιάκος, Κιάσσος, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς, Φρατζέσκος θα αγωνιστούν και μάλιστα πόζαραν παρέα στον δρόμο για την πόλη.

Με τη συμμετοχή σπουδαίων ποδοσφαιριστών θα διεξαχθεί φιλανθρωπικό; αγώνας για την στήριξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Ι, Ανδρέα Γιαννακουδάκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στην Ιεράπετρα.

Οι Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Κώστας Κιάσσος και Κώστας Φρατζέσκος, θα δώσουν το παρών και δεν έχασαν την ευκαιρία να ποζάρουν για μια φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό του Κυργιάκου στο Instagram. πόζαραν παρέα στο δρόμο προς το Λασίθι.

Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα αγωνιστούν οι: Κώστας Χανιωτάκης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Νίκος Γκουλής, Νίκος Γεωργέας, Πέτρος Μαρινάκης, Γιάννης Χατζηνικολάου, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κιάσος, Χρήστoς Πολύζος, Κώστας Πούλιος, Nίκος Νιόπλιας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Φρατζέσκος, Νίκος Λυμπερόπουλος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ