ΕΛΛΑΔΑ

Μητρόπουλος: "Προπονήσεις στην Κόρινθο, καριέρα στην Ιταλία"

Μητρόπουλος: "Προπονήσεις στην Κόρινθο, καριέρα στην Ιταλία"
Μητρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην μέσος του Πανιωνίου, Παύλος Μητρόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Ο πρώην μέσος του Πανιωνίου, Πάυλος Μητρόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, εξήγησε τί συμβαίνει με την Κόρινθο 2006 και αποκάλυψε σε ποια ομάδα είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του.

Για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόρινθο 2006: "Απλά κάνω προπονήσεις με την ομάδα. Στόχος μου παραμένω το εξωτερικό. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα, περνάω ωραία. Είναι ο αδερφός μου ο Μάκης. Θέλω να κρατιέμαι καλά. Αν ήταν αρχές Μαρτίου θα έπαιζα. Θέλω να πάω στο εξωτερικό και είμαι κοντά τώρα. Είμαι κοντά σε ιταλική ομάδα".

Για την φετινή πορεία του Πανιωνίου: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Το περίμενα αυτό το πράγμα να γίνει και μακάρι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Γίνεται κάτι μαγικό είναι τέταρτη – πέμπτη χρονιά και η πορεία της είναι μαγική".

Για το αν μένει μόνιμα στην Κόρινθο: "Κάποιες φορές πηγαίνω και μένω στην Κόρινθο στον αδερφό μου και κάποιες φορές κατεβαίνω μόνος μου".

Για το αποψινό ματς Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης: "Φαβορί θεωρώ την Ρόμα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ