ΕΛΛΑΔΑ

Μήτρογλου σε Δώνη: "Κόουτς, δεν μπορώ να φάω πίτσα χωρίς coca-cola"

Μήτρογλου σε Δώνη: "Κόουτς, δεν μπορώ να φάω πίτσα χωρίς coca-cola"
Μήτρογλου, Δώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φοβερό περιστατικό με τον Κώστα Μήτρογλου κατά την κοινής του θητεία στον Ατρόμητο αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στους σπουδαστές του ΙΕΚ Ακμή.

Στο ΙΕΚ Ακμή βρέθηκε την Παρασκευή (31/3) ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μίλησε στους σπουδαστές. Ο 47χρονος τοποθετήθηκε για την "εξαφάνισή" του στο Ντουμπάι, στον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι, ενώ αναφέρθηκε στο πώς κατέληξε να προπονεί στη Σαουδική Αραβία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είχε η αποκάλυψη που έκανε για τον Κώστα Μήτρογλου κατά την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο, τη σεζόν 2011-2012. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ολοι οι ποδοσφαιριστές είναι μεγάλα παιδιά. Θα σας πω μία ιστορία με τον Μήτρογλου. Λίγο πριν παίξουμε στον Ατρόμητο τον τελικό του 2012 με τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ματς με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά. Ο Κώστας μπαίνει αλλαγή, σκοράρει, το ματς λήγει 2-2.

Στα αποδυτήρια, όπως το συνηθίζαμε, είχαμε πίτσες για να παίρνουν οι παίκτες άμεσα υδατάνθρακες. Ολοι κάθισαν και έφαγαν. Ο Μήτρογλου έκανε μπάνιο, πήρε την πίτσα παραμάσχαλα και βγήκε προς τα έξω. Του λέω "Κώστα που πας;" Και μου απαντάει: "Κόουτς δεν μπορώ να φάω πίτσα χωρίς να έχω coca-cola! Να σταματήσουμε κάπου να πάρω μία; Με αγαπάει πολύ ο Κώστας και ακόμα με συμβουλεύεται. Και εγώ τον αγαπώ".

Πρόσθεσε ακόμα: "Αυτό που λένε ότι παιδιά 17 και 18 ετών καίγονται από τα συνεχή παιχνίδια είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει ποτέ. Τα παιδιά σ' αυτήν την ηλικία μπορούν να παίξουν και 10 παιχνίδια συνεχόμενα. Εχουν τέτοια ένταση και τέτοια ενέργεια που μοιάζει με το παιχνίδι στη γειτονιά. Το κλειδί είναι σ' αυτούς τους αθλητές το πως θα διαχειριστεί ο προπονητής το κομμάτι της πίεσης, ειδικά αν η ομάδα είναι μεγάλη ομάδα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ