ΕΛΛΑΔΑ

Μελισσανίδης-Σαββίδης πάνε για κοινό deal

Μελισσανίδης-Σαββίδης πάνε για κοινό deal

Διαβάστε για την επιχειρηματική συνεργασία που ετοιμάζονται να αναπτύξουν οι δύο ισχυροί επιχειρηματίες, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να... τραβήξει τον Ιβάν Σαββίδη σε επένδυση στον χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών (στα λεγόμενα "φρουτάκια"). Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", οι δύο άνδρες έχουν προχωρημένες συζητήσεις για να συνεργαστούν σε ένα πολύ προσοδοφόρο ντιλ.

Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Πριν λίγες μέρες οι ισχυροί άνδρες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ βρέθηκαν μαζί στον γάμο του γιου του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή της ΝΔ στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, πέρα από το να χορέψουν ποντιακούς χορούς , είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και για κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα τα, για τα οποία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αφορούν τον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τα λεγόμενα «φρουτάκια» για τα οποία αναμένονται σοβαρές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες. Ως γνωστό, ο ΟΠΑΠ, στον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κυρίαρχο ρόλο, θα διαχειριστεί 35.000 μηχανήματα. Τα 16.500 από αυτά απευθείας και τα υπόλοιπα 18.500 θα τα αναθέσει σε ιδιώτες μέσω διεθνή διαγωνισμού. Σ’ αυτό το κομμάτι, που εκτιμάται ότι θα αποφέρει πολλά κέρδη, θα συνεργαστούν οι δύο άνδρες, εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις τους και τα βρουν σε όλα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, τα 18.500 μηχανήματα θα δοθούν σε τέσσερις παρόχους (και αυτό δεν θα αφορά μικρούς παρόχους) και ο διαγωνισμός πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη και τα «φρουτάκια» να λειτουργήσουν μετά από ένα μήνα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ