ΕΛΛΑΔΑ

Μαζαράκος: "Με εξόντωσαν για να μας φιμώσουν…"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / SUPERLEAGUE / LEVADIAKOS-APOLON KALAMARIAS
Μαζαράκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καταγγελίες του Ηλία Μαζαράκου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την "διαιτητική πυραμίδα" στο ποδόσφαιρο. Διαβάστε τα όσα είπε.

Την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου στην προσφυγή - έφεση που έχει καταθέσει για την απόφαση της ΕΠΟ να τον διαγράψει από τα μητρώα της Ομοσπονδίας μετά από κατάθεση που έδωσε στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για την υπόθεση της «πυραμίδας» στην διαιτησία που διερευνάται από την δικαιοσύνη, περιμένει ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας Ηλίας Μαζαράκος.

Ο πρώην διαιτητής, κατά την εκδίκαση της έφεσης, κατήγγειλε την Ομοσπονδία υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι… «μου επέβαλαν την βαρύτερη ποινή, στην ουσία με εξόντωσαν, γιατί προφανώς πίστευαν ότι έτσι θα φιμώσουν εμένα και επιπλέον δεν θα μιλούσε και κανένας άλλος για την υπόθεση της πυραμίδας στη διαιτησία. Υπάρχει όμως έρευνα σε εξέλιξη γι’ αυτήν και τίποτα δεν θα μείνει κρυφό».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που εξετάζει η δικαιοσύνη, διαιτητές φέρονταν να εκβιάζονταν για να συμμετάσχουν στην πυραμίδα με αντάλλαγμα ευνοϊκότερη μεταχείριση σε ορισμούς αγώνων. «Παράθεσα μία σειρά από γεγονότα που γνώριζα για την πυραμίδα και μίλησα γιατί στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει χρήμα και έγιναν πολλές συναλλαγές.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν έκανα καμία κριτική και η απόφαση τους ήταν να με εξαφανίσουν από παντού. Η έρευνα ξεκίνησε από δική μου κατάθεση και πιστεύω ότι θα προχωρήσει, έστω και αργά»τόνισε ο Ηλίας Μαζαράκος που είχε στο πλευρό του, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρτας όπου ανήκειΘανάση Τρομπούκη.

«Ο Ηλίας είναι θύμα μέσα σε ένα σκηνικό γενικότερου αναβρασμού στις Ενώσεις. Αδίκως τον κυνηγάνε και αδίκως τον διέγραψαν»δήλωσε συμπληρώνοντας ότι στοχοποιήθηκε από την ΕΠΟ επειδή η ΕΠΣ Αρτας ανήκει στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου. «Δυστυχώς αυτά έχει ένας… πόλεμος. Και τον Μαζαράκο και εμάς ως Ενωση όπου μας βρούνε, μας κυνηγάνε. Εμείς όμως δεν υποκύπτουμε, εμείς είμαστε εδώ παρόντες».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ