ΕΛΛΑΔΑ

Μαραντάς: 'Έχω πρόταση από την Γκάνα"

Μαραντάς: 'Έχω πρόταση από την Γκάνα"
Μαραντάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας προπονητής, Γιώργος Μαραντάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 με τους Νίκο Συριώδη και Δημήτρη Σαμόλη.

Για το αν είναι αλήθεια ότι έχει δεχτεί πρόταση από την Γκάνα:« Έχω όντως δεχτεί μια πρόταση από την Γκάνα εδώ και 15 μέρες. Η πρόταση περιέχει καλά στοιχεία αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε διαφορές στο οικονομικό. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ταξίδι. Εγώ έκανα μια αντιπρόταση και τώρα περιμένω την απάντηση των ανθρώπων της ομάδας».

Για το τι γνωρίζει για την ποδοσφαιρική Γκάνα:« Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως θέλουν ένα προπονητή ώστε να αλλάξει επίπεδο το ποδόσφαιρό τους στην ομάδα και στην χώρα. Κάτσανε, έψαξαν, πήραν προφανώς 2-3 πληροφορίες οι άνθρωποι και κατέληξαν εν τέλει στο όνομά μου. Εγώ είμαι επαγγελματίας αν με συμφέρει η πρόταση θα πάω να δουλέψω. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να ταξιδέψω άμεσα να δω τις εγκαταστάσεις και να πιάσω αμέσως δουλειά καθώς έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το αν ξέρει τι γίνεται στην Γκάνα: «Αυτές τις 15 μέρες ασχολούμαι μόνο με αυτό. ψάχνω γενικά τι γίνεται στη συγκεκριμένη ομάδα. Φέτος άλλαξε διοίκηση. Ο πρόεδρος που μιλάμε εμείς είναι καινούριος, δείχνει να έχει πλάνο και πως θέλει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Σίγουρα δεν είναι το επίπεδο τους ποδοσφαιρικά όπως το ελληνικό ούτε έχουν καλές εγκαταστάσεις όμως υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Έχω ψάξει και έχω πάρει στοιχεία μέχρι και για την οικονομία της χώρας, τον τουρισμό, τον τρόπο ζωής τους, την βια στα γήπεδα. Γενικά έχω ψάξει τα πάντα. Έχω μάθει πως οι άνθρωποι είναι πολύ στριμωγμένοι οικονομικά αλλά είναι μια ήσυχη χώρα».

Ένα σχόλιο για την Β Εθνική: «Το κύριο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Εγώ ξεκίνησα στον Παναιγιάλειο. Δεν ήθελα να αποχωρίσω από την ομάδα. Ο πρόεδρος μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να καλύπτει τις οικονομικές μου απαιτήσεις με αποτέλεσμα να φύγω από το σύλλογο. Μετά τον Παναιγιάλειο πήγα στα Τρίκαλα. Βλέπεται πως είναι για παράδειγμα η Παναχαϊκή και τι έγινε λόγο των οικονομικών προβλημάτων».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν Έλληνα προπονητή να ζήσει μόνο από το ποδόσφαιρο: «Είναι πολύ δύσκολο. Οι μισθοί είναι μικροί και όπως βλέπεται οι ομάδες αλλάζουν τουλάχιστον δυο προπονητές κάθε σεζόν. Νομίζω τα Τρίκαλα άλλαξαν πέντε μέσα στην σεζόν. Αυτό δεν είναι καλό για τους Έλληνες προπονητές. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην πληρωθείς καθόλου».

Διαβάστε τι είχε γράψει το Sport24.gr για την πρόταση της Dunkwa στον Μαραντά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ