ΕΛΛΑΔΑ

Μάνταλος και Ίβιτς οι κορυφαίοι της χρονιάς 2016-2017

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι κορυφαίοι της χρονιάς που μας πέρασε βραβεύτηκαν τη Δευτέρα (29/01) στην "36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή" που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ. Καλύτερος Έλληνας παίκτης ο Μάνταλος, καλύτερος προπονητής ο Ίβιτς. (PHOTOS)

Τη Δευτέρα (29/1) στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκε η "36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή", η εκδήλωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος απένειμε βραβεία στους κορυφαίους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας αντιπάλους στην ίδια κατηγορία τους Σιώπη και Φορτούνη.

Ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε: "Ευχαριστώ τους συναθλητές μου που με ψήφισαν για αυτό το βραβείο. Ήταν δύσκολο αν κρίνω από τους άλλους δύο υποψήφιους και θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου που είναι μακριά αλλά πάντα κοντά μου".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς, περσινός προπονητής του ΠΑΟΚ, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Super League, έχοντας "αντιπάλους" τους Βλάνταν Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος) και Γιάννη Πετράκη (ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Σέρβος ανέφερε: " Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ. Πιστεύω σε αυτή τη δουλειά μεγαλύτερη επιτυχία είναι όταν σε βραβεύουν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Σε αυτήν την θέση θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος από τους άλλους δύο προπονητές. Θα μπορούσε και ο κύριος Παράσχος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και τους παίκτες μου που με βοήθησαν πέρυσι. Ευχαριστώ και τον κύριο Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου".

Ακολούθως ο Ίβιτς ανέφερε: "Εχω δει αρκετά παιχνίδια από το πρωτάθλημα, είναι πιο ανταγωνιστικό και είναι ικανοποιητικό ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η καλύτερη ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Γιατί δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ:

"Προσωπική απόφαση ήταν αυτή που πήρα και με οδήγησαν σε αυτό κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω και σέβομαι ότι ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το Πρωτάθλημα και εύχομαι τα καλύτερα. Είναι δίκαια πρώτος ο ΠΑΟΚ και απομένουν έντεκα αγώνες. Υπάρχει μέλλον ακόμη και θα φανεί αν μπορέσει να καταφέρει".

Για το μέλλον του:

"Πάντα ζητάω από τον εαυτό μου το παραπάνω και αυτό προσπάθησα στον ΠΑΟΚ. Κατακτήσαμε το Κύπελλο, τερματίσαμε τρεις βαθμούς κάτω από τον πρώτο. Υπήρχαν προτάσεις, αλλά περιμένω κάτι καλό για μένα και κυρίως αναφέρομαι στο εξωτερικό".

Για το ότι ο Μάτος τον ευχαρίστησε δημόσια:

"Ο Λέο Μάτος είναι από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Είναι αμυντικός αλλά δίνει και κάτι παραπάνω στην επίθεση, δημιουργώντας και σκοράροντας. Είναι ένα τεράστιο όπλο για τον ΠΑΟΚ".

Για την βράβευση του Ίβιτς, μίλησε και ο Λέο Μάτος, τονίζοντας:

"Αξιζε αυτό το βραβείο ο Ιβιτς. Του εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο και φυσικά θέλω να τον ευχαριστήσω επειδή με βοήθησε πολύ στον ΠΑΟΚ".

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δείτε τους καλύτερους έντεκα, όπως τους ψήφισαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές: Γιαννιώτης, Μάτος, Μολέντο, Ρέτσος, Κούτρης, Ζέκα, Σιώπης, Μάνταλος, Φορτούνης, Μασούντ, Μπεργκ.

ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY ΣΕ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κατέληξε το βραβείο Fair Play του ΠΣΑΠ για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Οι δύο Δικέφαλοι πήραν το βραβείο για την κίνηση των παικτών τους να βγουν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, ζητώντας να σταματήσουν τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Μάνταλος και Μάτος, οι αρχηγοί, παρέλαβαν τα βραβεία.

Ο Μάνταλος είπε: " Όλοι ξέρετε τι έγινε στον τελικό. Ήταν μια προσπάθεια για να ηρεμήσουμε τα πνεύματα. Θέλαμε να ηρεμήσουν όλοι και να παίξουμε το παιχνίδι. Είμαι της άποψης ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει" .

Ο Μάτος ανέφερε: " Εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Είναι σημαντικό το βραβείο. Μακάρι να μην το είχα πάρει γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα είχαν συμβεί αυτά τα πράγματα".

Το άλλο βραβείο πήγε στη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής που έπειτα από υπόδειξη του προπονητή της Γιάννη Γιαννόπουλου, η Σοφία Παρμαξή έχασε πέναλτι που κακώς δόθηκε στην ομάδα της.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ "ΣΑΛΠΙ"- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΧΑΛΚΙΑ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός ανέφερε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει, γιατί στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή έμπρακτα και ουσιαστικά. Στην καθημερινότητά μας, στην ζωή μας καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Εχω βρεθεί σε παλαιότερες εκδηλώσεις που άλλοι ποδοσφαιριστές έπαιρναν αυτό το βραβείο και μου φαινόταν κάτι το αρκετά μακρινό, αλλά περνάνε γρήγορα τα χρόνια. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά που συνεχίζουν και κατάφεραν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, είναι να το απολαμβάνουν και όταν τελειώσουν να αισθάνονται γεμάτοι".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Σαλπιγγίδης, Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Βράβευση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στη γιορτή, αλλά έστειλε το εξής μήνυμα: "Θα ήθελα να είμαι πολύ εκεί πέρα γιατί είναι μια γιορτή γα τον ποδοσφαιριστή θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ και του συναδέλφους μου για την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ποδοσφαιρική μου καριέρα τις διοικήσεις και τους συμπαίκτες μου. Δεν μου επιτρέπεται να είμαι εκεί, γιατί το ποδόσφαιρο με κρατάει σε εγρήγορση και πλέον βρήκα κάτι που μου αρέσει να κάνω".

Βραβεύτηκε και ο Κώστας Χαλκιάς, και αυτός μέλος της χρυσής γενιάς του Euro 2004.

Ο Γιώργος Παράσχος συμπλήρωσε πάνω από 500 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ειδική βράβευση από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Παναγιώτη Κόρμπο, εξήγησε πως αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά γι' αυτόν, ειδικά από την στιγμή που έχει φτάσει σε ηλικία 66 ετών. Εξήγησε πως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα σταματήσει να είναι προπονητής. Ο τεχνικός του Απόλλωνα χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές, καθώς και τα καλά τους λόγια, την καλύτερη διαφήμιση στο πρόσωπό του, ενώ τόνισε πως αν τελείωνε τώρα την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής δεν θα ασχολούνταν με την προπονητική.

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Παράσχος EUROKINISSI SPORTS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφού παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ εκ μέρους του Μάρκους Μπεργκ, ανέφερε για το "τριφύλλι": " Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Θέλω να πω στα νέα παιδιά ότι το ποδόσφαιρο διαμορφώνει χαρακτήρα και στους ποδοσφαιριστές που έχουν σταματήσει, ότι αν ξαναγεννιόμασταν, πάλι ποδοσφαιριστές θα γινόμασταν".

Εκτός από το βραβείο του πρώτου σκόρερ, ο Σουηδός αναδείχθηκε ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής. Από τα Εμιράτα όπου βρίσκεται έστειλε το εξής μήνυμα: "Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι εκεί απόψε, σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε ως τον καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή και ευχαριστώ για το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, ακόμα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει, και όσους έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να αισθανόμαστε όμορφα στην Ελλάδα. Την Ελλάδα την αισθανόμαστε σαν δεύτερο σπίτι. Καλό 2018 σε όλους με υγεία και ευτυχία".

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας για την χρονιά που μας πέρασε με την φανέλα του Πανιωνίου: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την όμορφη γιορτή που διοργάνωσε απόψε, στην συνέχεια τον Πανιώνιο τους προπονητές μου, τον κύριο Μιλόγιεβιτς τον κύριο Φιλλιπή και στους συμπαίκτες μου, που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Τέλος θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου που είναι απόψε εδώ, που με στηρίζουν".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Γιαννιώτης EUROKINISSI SPORTS

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεαρός αμυντικός που έκανε καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον αγωνίζεται στη Γερμανία με την Λεβερκούζεν, είπε: " Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ, τους συναθλητές μου που με ψήφισαν και είμαι χαρούμενος που έφυγα από τη Γερμανία έστω μια μέρα για να βρεθώ εδώ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όσους με στήριξαν πριν γίνω αυτός που είμαι. Ευχαριστώ και τη μητέρα μου".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ρέτσος EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό και είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βραβεύομαι στην πατρίδα μου. Αυτό που θέλω να πω εγώ, είναι ότι είναι πολύ σημαντικό είναι να βελτιώνονται οι υποδομές, ώστε να έχει μέλλον το ποδόσφαιρό και η Εθνική ομάδα".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Παπασταθόπουλος, Σκίμπε EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος αναδείχτηκε ο καλύτερος προπονητής της Football League, καθώς κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ανέφερε: "Θεωρώ την βράβευση μου τιμητική, γιατί προέρχεται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές. Αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου Μάριο και την οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης με την οποία πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα και παραλίγο αήττητοι".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μάντζιος, Τσάνας EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας, Νίκος Κουσκουνάς, βραβεύτηκε για την ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ στην Football League, όταν φορούσε τη φανέλα των Τρικάλων. " Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ στα βραβεία του ΠΣΑΠ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, αφού πέρασα δυο υπέροχα χρόνια στα Τρίκαλα" ανέφερε.

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Κουσκουνάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αναδείχτηκε καλύτερος νέος ποδοφαιριστής της Football League, όταν φορούσε τη φανέλα του Αιγινιακού. Ο νεαρός στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται εφέτος στον Αστέρα Τρίπολης ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του γι αυτό το βραβείο.

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Πασαλίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Διούδης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Footaball League, για την χρονιά του με τον Αρη. " Σας ευχαριστώ πολύ, είναι μεγάλη τιμή να βραβεύομαι απόψε και είναι μεγαλύτερη τιμή να με βραβεύουν οι συνάδελφοί μου γιατί αναγνωρίζουν την αξία μου. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα" ήταν τα λόγια του νυν γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Διούδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης πήρε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Football League για την σεζον 2016-2017. Κατέκτησε την άνοδο με τη Λαμία ο νυν παίκτης της Ουμρανίγεσπορ, ο οποίος δήλωσε: "Μεγάλη τιμή που μου κάνει ο σύνδεσμος να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους παλιούς μου συμπαίκτες στη Λαμία για την άνοδο. Το αφιερώνω και στο κορίτσι μου".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Λεουτσάκος, Βασιλόγιαννης EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Κονέ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής για την χρονιά του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είναι εδώ και την Nova που καλύπτει την γιορτή των ποδοσφαιριστών, όλους τους ποδοσφαιριστές και όσους με στηρίζουν. Θα κάνει τα πάντα ο Απόλλων Σμύρνης για να μείνει στην κατηγορία, ξέρω ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε αυτό που πρέπει" σημείωσε ο Ιβοριανός.

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Κονέ EUROKINISSI SPORTS

Ο διαιτητής που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ήταν ο Τάσος Παπαπέτρου. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο των Αθηνών είπε: "Πέρυσι είχα βρεθεί πάλι εδώ και είχα πει πως είναι τιμή μου γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και θέλω να τους υποσχεθώ πως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω".

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε στο πλαίσιο των βραβεύσεων του ΠΣΑΠ πως τα εφετινά έσοδα θα δοθούν σε έναν νεαρό συνάδελφο που δίνει το δικό του αγώνα. "Σήμερα βραβεύονται οι κορυφαίοι συνάδελφοί μας, όπως του εξέλεξαν οι παίκτες, ευχαριστούμε πολύ και τη Nova και τον ΟΠΑΠ, τα έσοδά μας θα δοθούν στον Αλέξανδρο Μελισσινό που δίνει ένα δικό του αγώνα. Ευχαριστώ πολύ. Το ποδόσφαιρο σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει σε δεύτερη μοίρα".

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

Ο νεαρός παίκτης Λεωνίδας Κουτσούκης νίκησε τη λευχαιμία και ευχαρίστησε για το βραβείο και μεταξύ άλλων ανέφερε πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα.

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βραβείο παρέλαβε και ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Παναγιώτης Λινάρδος, που συνδύασε ποδόσφαιρο και σπουδές. Ο χαφ των Φθιωτών ανέφερε ότι η περίπτωσή του είναι η απάντηση στο ερώτημα για το αν συνδυάζονται αυτά τα δύο...

36η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2016 - 2017 / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Λινάρδος EUROKINISSI SPORTS

Βραβείο πήραν και οι Νέοι του Ολυμπιακού για την πορεία και τον τίτλο τους στο πρωτάθλημα Κ20. Το παρών έδωσαν οι Λάμπρου, Νεοφυτίδης, Βρουσάι, Βάρκας και Ρέτσος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ