ΕΛΛΑΔΑ

"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ - Εργοτέλη

"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ - Εργοτέλη
Εργοτέλης, ΟΦΗ INTIME SPORTS

ΟΦΗ και Εργοτέλης δεν βρήκαν δίχτυα στο "Θ. Βαρδινογιάννης" και έμειναν στο 0-0, σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (13/9) στο Ηράκλειο. Καλύτεροι οι "μελανόλευκοι", τους έλειψε μόνο το γκολ.

Καλύτερος ο ΟΦΗ στο φιλικό της Κυριακής (13/9) με τον συντοπίτη Εργοτέλη. Οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν είχαν εξ αρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων περιορίζοντας του παίκτες του Γιάσμικο Βέλιτς σε παθητικό ρόλο.

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε να επιδείξει κάτι ενδιαφέρον, στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι, ωστόσο, έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ - Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Στο 57’ ο Παπατζίκος έκανε την προβολή και ο Αθανασίου με την… βοήθεια του δοκαριού του έδιωξε, ενώ στο 66’ ο Πατηνιώτης είδε τον Γιαλούση να διώχνει πάνω στη γραμμή το δυνατό σουτ που επιχείρησε. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης.

Σαχινίδης και Πόποβιτς έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τον ΟΦΗ στη Γ' Εθνική, ενώ ο Εργοτέλης χρειάζεται χρόνο για να "δέσει" η ομάδα ενόψει της συμμετοχής στη Football League.

"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ - Εργοτέλη
INTIME SPORTS

ΟΦΗ (Μ. Σεροπιάν): Βλάχος, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Παπατζίκος, Ραπτάκης, Φαμπίνιο (56' Φραγκουλάκης), Γκούμας, Πόποβιτς (79' Τζέκος), Σαχινίδης, Περογαμβράκης (67' Ευσταθίου), Πατηνιώτης

Εργοτέλης (Γ. Βέλιτς): Αθανασίου, Άλμπι (70' Κυριακόπουλος), Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κούτρης, Φουκαράκης, Κούρτι, Μπουρσέλης, Παμλίδης (63' Αυγενικού), Ντος Σάντος (72' Ρέντζας), Δωματάς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ